Cara Delevingne nieuwe Ambassadrice‏ Rimmel

Actrice en model Cara Delevingne wordt het nieuwe ambassadrice van Rimmel.  Dit werd gisteren bekend gemaakt door Rimmel. De in London geboren 23-jarige ster zal voor het ´cutting-edge´ make-upmerk in een serie advertentiecampagnes schitteren.

Rimmel new ambassador Cara Delevingne PR portrait

“Ik ben vereerd om met Rimmel London te mogen samenwerken. Het is het eerste make-upmerk waar ik als tiener mee in aanraking kwam. Ik ben een echte London Girl en Rimmel vangt en vertegenwoordigt echt de uitdagende, cosmopolitan beauty styles”, zegt Cara Delevingne.

Beroemd om haar krachtige uitstraling en trendsetting stijl, is  Cara Delevingne een vanzelfsprekende keuze om Rimmel te vertegenwoordigen. Naast haar fenomenale succes als model is ze een talentvolle actrice met een glansrijke carrière in het verschiet en een inspirerende jonge vrouw met een grote schare fans waarvan meer dan 36 miljoen volgers op social media.

 

“Cara is de perfecte personificatie van het trendsetting Rimmel merk en de uitdagende, ´streetwise´ stijl. Met haar krachtige, moderne look, gepassioneerde gevoel voor mode en zelfverzekerde houding dat echte schoonheid van binnenuit komt, wordt Cara wereldwijd bewonderd om haar individualiteit en zelfexpressie. Zij zal een invloedrijke toevoeging voor het merk zijn, een nieuwe generatie vrouwen inspireren en een andere kant van de eclectische London look laten zien”, zegt Johanna Bussinelli, Chief Marketing Officer Colour Cosmetics bij Coty.

 

“Cara´s opvallende en unieke gevoel voor stijl betekent dat zij de verpersoonlijking van het coole Rimmel is. Met haar uitzonderlijke talenten en onverschrokken karakter is zij overal ter wereld een echte inspiratie voor jonge vrouwen. Cara heeft een heel groot online bereik en heeft heel veel social media volgers waardoor Rimmel in contact komt met onze belangrijkste doelgroep. Ze is een iconische, Britse ambassadeur en een fantastische partner voor het merk”,  zegtMontse Passolas, Vice President Global Marketing bij Rimmel London.

Om deze spannende en bijzondere samenwerking te vieren, maakt Rimmel het nieuws over Cara op baanbrekende wijze bekend: in de allereerste Global Snapchat persconferentie ooit, die loyale Rimmel fans en volgers de unieke mogelijkheid biedt om in contact te komen met het nieuwe gezicht van het merk. In Gen Z-style, zullen consumenten voor een dag journalist zijn en de mogelijkheid hebben om hun brandende vragen te stellen aan Cara op #RimmelxCara. De persconferentie wordt gehouden op 15 april 2016, waarin Cara haar favoriete vragen van het publiek selecteert en LIVE op Snapchat beantwoordt.

Pssst binnenkort is ze te zien in DC Comics’ “Suicide Squad” die uitkomt op 5 augustus 2016 en Luc Besson’s “Valérian and the City of a Thousand Planets” die in 2017 uitkomt.

 

 

0 thoughts on “Cara Delevingne nieuwe Ambassadrice‏ Rimmel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.