delilah cosmetics winnaar CEW Beauty Award

Tijdens een indrukwekkende avond in het Hilton Park Lane hotel in Londen werden afgelopen zaterdag de CEW Beauty Awards uitgereikt.  Delilah won deze avond de award voor beste nieuwe merk. Maar dat was niet de enige prijs die het luxe merk in de wacht sleepte. Ook wonnen zij de award voor ‘best new makeup product for lips’ met hun colour intense cream lipstick en vielen ze in de prijzen binnen de categorie ‘best new makeup product for eyes’ met de brown line retractable brow pencil.

CEW Awards twee

Frauke Hamer, eigenaresse delilah Benelux: “We waren al zeer vereerd dat we genomineerd waren. Om erkenning te krijgen van de meest invloedrijke mensen in de branche is fantastisch voor delilah”.

thumbnail_Brow Line CEW Award

Cosmetic Executive Women (CEW) werd in 1954 opgericht in de Verenigde Staten. In 1975 werd het een non-profit organisatie met als belangrijk onderdeel om de cosmetica-industrie te promoten. De CEW Beauty Awards, in 2006 gelanceerd in Groot-Brittannië, vormen een belangrijke basis om dit doel te bereiken. De CEW Beauty Awards staan ook wel bekend als de Oscars van de beauty industrie en dienen om uitstekende productinnovaties en creativiteit te erkennen. Meer dan 1.000 leden die werkzaam zijn op managementposities in de cosmeticabranche brengen hun stem uit waarmee deze awards als een van de meest begeerde te boek staan binnen de schoonheidsindustrie.

thumbnail_Lipstick CEW wit

Over Delilah Cosmetics
delilah cosmetics is twee jaar geleden gestart in Engeland en sinds augustus 2015 actief op de Nederlandse markt. Het merk is ingetogen, ongecompliceerd, verleidelijk en typisch Brits. Verder staat het voor schoonheid, kracht en zelfverzekerdheid. delilah is geboren uit vriendschap, een passie voor cosmetica en de wens om vrouwen van alle leeftijden, en met elk huidtype, te helpen zich mooi te voelen en dat uit te stralen. Delilah cosmetics maakt professionele make-up. Met de compacte collectie bewijst delilah de consument dat voor een perfecte make-up look niet veel nodig is. De producten zijn makkelijk in gebruik en biedt vrouwen ingetogen luxe, waar ze elke dag van kunnen genieten.

0 thoughts on “delilah cosmetics winnaar CEW Beauty Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.