Dr organic introduceert Moroccan Glow Self Tan collectie

Dr. Organic introduceert een natuurlijk selftansysteem waarbij je niet alleen een mooi tintje krijgt maar je ook je huid verzorgt met een bioactieve formule.

MG Range NEW Oct15

De Dr. Organic Moroccan Glow Self Tan collectie is een natuurlijk alternatief voor een mooie zongebruinde tint – het gehele jaar lang. De producten zijn geformuleerd met dihydroxyacetone (DHA) een plantaardig ingrediënt dat de huid bruint in combinatie met bioactieve natuurlijke ingrediënten, waaronder biologische Argan Olie. De mousses zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Light, Medium en Dark. voor een subtiele goudbruine tint tot een donkerder effect voor de getinte huid. Gebruik de mousse in combinatie met de Body Polish Pre-Tan Exfoliator en de Body Lotion Tan Extender voor de perfecte, natuurlijke bruining.

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen (Holland & Barrett) in Nederland en Essenza (Holland & Barrett) in België.

0 thoughts on “Dr organic introduceert Moroccan Glow Self Tan collectie

  1. Wat fijn om te lezen dat ze eindelijk eens rekening houden met een donkere huid. Ik heb vaak de andere tanning producten gebruikt dat zag er echt niet uit. Ik ga deze eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.