Maybelline Master Brow Pro Palette

Sexy, runwayproof wenkbrauwen in een handomdraai. Maybelline New York lanceert het ultieme wenkbrauwpalette: Master Brow Pro Palette. Die zal ik vandaag reviewen.

 

banner_65

In het palette zitten drie kleuren: nude, donkerbruin en blond. Deze palette is veelzijdig en bevat een wax, poederen highlightpoeder in een.  De wax heeft een een crèmeachtige structuur, deze breng je de wenkbrauwen eenvoudig in model en creëer je volume. Het gekleurde poeder definieert de wenkbauwen op natuurlijke wijze, en vult eventuele gaten subtiel op. Het highlightpoeder, wat je eenvoudig aanbrengt net onder de wenkbrauw op het wenkbrauwbot, heeft een liftend effect. Over gaten opvullen gesproken, heb ik dat zeker nodig. Ik heb behoorlijk veel kale plekken in mijn wenkbrauwen en weinig haar.

Stappenplan:

Stap 1: Gebruik de smalle zijde van het borsteltje om de wenkbrauw in model te brengen met wax.

Stap 2: Met de andere zijde van het borsteltje vul je de wenkbrauw op met poeder. Gebruik de smalle zijde van het borsteltje om de wenkbrauw in model te brengen met wax

Stap 3: Breng highlighter aan met je vingertop op het wenkbrauwbot net onder de wenkbrauwen.

pack_master_brow_pro_palette

Resultaat: 

Ik ben erg tevreden met deze palette.Deze is absoluut onmisbaar voor vrouwen met weinig haar in hun wenbrauwen. Door de veelzijdigheid van deze palette kun je meesterlijke wenkbrauwen creëren.

visual_master_brow_pro_palette_gigi_hadid_copie

“Mijn brow-icon is Cara Delevingne. De volle, opvallende wenkbrauw is dé look van dit moment.  Veel mensen laten hun wenkbrauwen weer bijgroeien, zeker in fashion. Cara rockt deze look als geen ander.” Gigi Hadid Maybeline spokesmodel.

 

Verkrijgbaar bij Kruidvat voor €14,49,-

0 thoughts on “Maybelline Master Brow Pro Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.