Nieuw: Sally Hansen Bridal Collection‏

Nagellak is absoluut onmisbaar op de mooiste dag van je leven: je trouwdag. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Sally Hansen een Bridal Collection ontworpen. Deze collectie is vanaf half juli verkrijgbaar in zes tinten: Bride ’n Joy 510, Bridal Bling 520, I Do Blue 530, At the Altar 540, Tie the Knot 550, Perfect Pair #560.

SH Complete Salon Manicure 530 I Do BlueSH Complete Salon Manicure 550 Tie the Knot

Op je trouwdag moet niet alleen je prachtige trouwring bewonderd worden maar ook je verzorgende handen met perfect gemanicuurde nagels door Sally Hansen het nr. 1 nagelmerk uit de USA. Deze nieuwe collectie bevat een vitaliserende groeistimulerende behandeling, een nagelverharder, een base coat, een professionele salonkleur en een waanzinnige top coat met gelachtige glans plus de nagellak is chipproof.  Ideaal of niet?

520 Bridal BlingSH Complete Salon Manicure 510 Bride 'n Joy

Nog wat tips van het huis:

Breng voor een professionele salon effect eenvoudig twee laagjes aan met het ‘flawless finish’ kwastje dat perfect aansluit op de rondingen van je nagelriemen en de contouren van je nagels. Dat is alles wat je moet doen voor de perfecte nagels op dé dag van jouw dromen!

SH Complete Salon Manicure 560 Perfect PairSH Complete Salon Manicure 540 At the Altar

Verkrijgbaar vanaf half juli 2015  bij Ici Paris XL en DA voor € 10,99.

0 thoughts on “Nieuw: Sally Hansen Bridal Collection‏

  1. Lijken me mooie nagellakken, ideaal een bruiloft. Lekker diverse kleurtjes. Ik ga deze zeker kopen. Ik moet even geduld hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.