Oriflame introduceert: Oleo

Het is eindelijk zomer in Nederland. Je haar vraagt dan extra zachte verzorging op natuurlijke basis. Wie wil er nu niet lekker zacht en gezond haar. Oriflame introduceert vanaf 24 juli a.s. een eleo-lijn bestaande uit een 5 luxueuze haarverzorgingsproducten: Oriflame eleo Shampoo,  Oriflame eleo Conditioner, Oriflame eleo Hair Mask, Oriflame eleo Protecting Oil, Oriflame eleo Smoothening Oil.               

 

Oriflame eleo Smoothening Oil (1)

Deze producten zijn allemaal rijk aan arganolie, heerlijk geurende rozenolie, kliskruid en vitamine F biedt het haar onmiddellijk een sublieme glans, opvallende souplesse en geeft je haar een onweerstaanbare geur! Bovendien laat het je haar soepel en zijdezacht aanvoelen, gezonder/glanzender maken. Speciaal voor deze zomer een stappenplan om verliefd te worden op je haar.

Vier synergetische stappen voor haar om weer verliefd op te worden!

De Oriflame eleo-lijn werkt door middel van een stappenplan, bestaande uit 4 behandelfases:

STAP 1: Oriflame eleo Shampoo

Oriflame eleo Shampoo is een rijk verzorgende, luxueuze shampoo op basis van natuurlijke argan- en rozenoliën, welke geschikt is voor alle haartypes. De milde formule reinigt het haar in alle zachtheid, voedt het intensief en laat het onweerstaanbaar ruiken.

 

Oriflame eleo Conditioner

STAP 2: Oriflame eleo Conditioner

Oriflame eleo Conditioner op basis van argan-en rozenoliën ontwart en ontklit het haar na het wassen, voedt het en maakt het fluweelzacht. Deze rijke conditioner zorgt voor een prachtige glans en een betere handelbaarheid van het haar na het wassen.

Oriflame eleo Hair Mask

STAP 3: Oriflame eleo Hair Mask

Voor een extra rijke voeding en diepgaand herstel biedt Oriflame met het eleo Hair Mask een intensief haarmasker dat het haar van binnenuit herstelt. Dit masker maakt het haar opvallend gladder, glanzender, sterker en laat het heerlijk ruiken.

Oriflame eleo Smoothening Oil (1)

STAP 4: Oriflame eleo Protecting of Smoothening Oils

Eindig je Oriflame eleo-haarverzorgingsritueel met enkele druppels van de eleo Oils. Speciaal voor gekleurd haar is er de Oriflame eleo Protecting Oil. Deze lichtgewicht, niet-vette, voedende haarolie op basis van argan- en rozenoliën, kliskruid en vitamine F zorgt ervoor dat gekleurd haar intensief wordt gevoed van binnenuit en dat het haar mooi glanzend en gezond wordt. Oriflame eleo Smoothening Oil is speciaal ontwikkeld voor pluizig haar en temt zelfs de meest eigenwijze lokken! Wrijf een paar druppels van deze intensief herstellende haaroliën tussen je handpalmen, breng deze aan in het vochtige of droge haar (zowel in de lengtes als in de punten) en breng het haar aansluitend in model.

Oriflame eleo Smoothening Oil

Gehele assortiment met prijzen:

 

Oriflame eleo Shampoo                         € 18,00/200 ml.

Oriflame eleo Conditioner                     € 18,00/150 ml

Oriflame eleo Hair Mask                        € 24,00/125ml.

Oriflame eleo Protecting Oil                  € 24,00/50 ml.

Oriflame eleo Smoothening Oil              € 24,00/50 ml.

 

Verkrijgbaar bij Oriflame.

0 thoughts on “Oriflame introduceert: Oleo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.