Kay Nambiar het gezicht van Etos spaaractie

De jaarlijkse handdoekenspaaractie bij Etos is er dus weer! En dit keer ook met badhanddoeken. Het gezicht van de campagne is dit jaar de bekende Nederlander Kay Nambiar, de winnaar van Expeditie Robinson 2014 en het nieuwe gezicht van MTV. De knappe presentator schittert vanaf deze week in de Etos campagne op levensgrote reclameborden door het hele land, met slechts een handdoek om zijn heupen.

model

Over Kay

Kay is half Amerikaans en half Nederlands. Is een producer, presentator en model . Winnaar van Expeditie Robinson 2014. Werkte als model in Parijs, Milaan, Londen, New York, Tokyo en Sydney. Zanger en gitarist van de Amsterdamse band Valerius. Scoorde met het nummer ‘She Doesn’t Know’ een top 10 hit in Nederland en een nummer 1 hit in Indonesië.

etos

De actie

De actie Bij 5 euro aan boodschappen ontvang je als Etos-klant een zegel. Vijf zegels plus bij betaling van één euro zijn goed voor een handdoek. Met tien zegels plus bij betaling van twee euro krijg je zelfs een badhanddoek! Het is het derde jaar op rij dat Etos deze speciale handdoekenactie heeft.

0 thoughts on “Kay Nambiar het gezicht van Etos spaaractie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.