Staz Lindes nieuwe make-up ambassadrice bij YSL

 

Staz Lindes is de nieuwe make-up ambassadrice bij Yves Saint Laurent. Als rockgitariste, fotografe, model en prachtige vrouw met vele talenten belichaamt de 24 jaar oude Staz Lindes de essentie van de schoonheid van de 21ste eeuw. Daarom is Yves Saint Laurent Beauté echt blij Staz te mogen voorstellen als nieuwe make-upambassadrice.

staz_lindes_c_clara_balzary

Staz werd geboren in Londen en “gespot” in een bowlingzaak in Santa Monica. Ze woont nu in LA. Ze is de dochter van Dire Straits-gitarist Hal Lindes en lid van de riot girl-band The Paranoyds. Muziek zit in haar bloed, definieert haar stijl en ligt aan de basis van haar liefde voor leren vestjes, vintage militaire kleding – en voor schaamteloos opvallende looks voor ogen en lippen. Staz is erg enthousiast over de samenwerking:

“Toen ik op de middelbare school zat, kopieerde ik de stijl van Franse actrices uit de jaren 60 –diezelfde actrices die Yves Saint Laurent kleedde. Ik heb dus altijd een natuurlijke verwantschap met het merk gevoeld. Voor mij is Yves Saint Laurent Beauté jong, cool, hip en luxueus – niets doet me meer plezier dan ambassadrice zijn voor de make-up van dit merk.”

 

Met haar klassieke maar toch nonchalante look en haar prachtige lippen vertegenwoordigt Staz de sterke vrouwelijkheid van vandaag – en daarom past ze perfect bij Yves Saint Laurent Beauté. “Als geen ander belichaamt ze het merk: ze is een geweldige artieste die trouw blijft aan zichzelf en ze is een symbool van haar generatie”, vertelt Stephan Bezy, International General Manager van het merk.

Foto:  Clara Balzary

 

One thought on “Staz Lindes nieuwe make-up ambassadrice bij YSL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.