Tiffany & Co. opent nieuwe boutique in de Amsterdamse Bijenkorf‏

Vandaag heeft Tiffany & Co. bekend gemaakt in juli 2016 een nieuwe winkel te openen in de Bijenkorf, een van meest luxueuze winkel bestemmingen van Amsterdam.

TIffany235245

“Het openen van de nieuwe shop-in-shop bevestigt het belang van de Nederlandse markt en bevordert onze groei als een wereldwijd merk gekenmerkt door schoonheid en elegantie” zegt Fabrice Gautron, Managing Director van Tiffany & Co. voor Frankrijk en de Benelux.

Gelegen op de begane grond, zal de 76 vierkante meter grote boutique zowel lokale als buitenlandse bezoekers uitnodigen om kennis te maken met de wereldberoemde sieraden. Naast de bekende verlovingsringen met klassieke diamanten en de alom geroemde gele diamanten van Tiffany, zullen ook vele andere edelstenen het ontdekken waard zijn.

Bezoekers kunnen tevens in deze vestiging kennis maken met de diverse collecties. Van de moderne stijlen – de stoere Atlas collectie, de populaire Tiffany T, ontworpen door de Design Directeur Francesca Amfitheatrof, tot aan de elegante minimalistische Elsa Peretti sieraden en Paloma Picasso’s kleurrijke creaties.

Tiffany opende haar deuren in 2009 voor het eerst in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Met de komst van de winkel in de Bijenkorf opent zij haar tweede Nederlandse vestiging.

0 thoughts on “Tiffany & Co. opent nieuwe boutique in de Amsterdamse Bijenkorf‏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.