Urban Decay Naked Smoky

De smokey eye palette van Urban Decay heb je zeker zien voorbij komen. Een echte hype is deze palette geworden. Nu is er een nieuwe palette toegevoegd aan de collectie Naked Smoky. 

still_life_naked_smoky_2_0

De Naked Smoky  palette bevat een dozijn zwoele, smoky neutrale oogschaduwtinten: brons, multidimensionaal grijs, rijkbruin, prachtig taupetinten en diepzwart. Van mat en satijn tot glinsterend.

pale

De verpakking en de kwast van het palette hebben een cool rookachtig e­ffect, bedrukt met ‘Naked Smoky’ in gunmetal letters. Voor een extra mysterieuze vibe zit de oogschaduw verpakt in een doorzichtige houder. Het mooie doosje is ook praktisch. Een magnetische sluiting voorkomt oogschaduw-ongelukjes in je tas en de grote spiegel maakt het makkelijk om voor Naked te gaan – waar en wanneer je maar wilt. De look: Elke tint in Naked Smoky bevat een Pigment Infusion System, de speciale mix van ingrediënten die ervoor DE MIX: zorgt dat elke tint een fluweelachtige textuur, rijke kleur, optimale mengbaarheid en langdurig resultaat heeft.

swatches

Verkrijgbaar bij ICI Paris.

Pssst gaan jullie hem ook halen en zijn jullie al bekend met het merk?

0 thoughts on “Urban Decay Naked Smoky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.