Vichy introduceert dermablend 3D Correction

Vichy introduceert: dermablend 3D Correction. Het aanbrengen van lagen is verleden tijd. Met Vichy Dermablend [3D Correctie] is slechts 1 laag voldoende om een huid met imperfecties en reliëf te veranderen naar een huid met een mooie en gladde textuur.

dermablend_3d_correction-pack_0638-673_15_opal_5_0

 

Hoe? Dankzij de revolutionaire textuur-innovatie Alliage lTM. In deze gel zitten pigmenten en soft focus agents en deze transformeren en vervagen imperfecties. Het voelt als een tweede huid, alleen mooier en egaler. Vichy Dermablend [3D Correctie] hydrateert, matteert en behandelt de huid tot 16 uur lang. De lichte textuur sublimeert de huid en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De huid kan vrij ademen! Daarnaast zorgen de actieve ingrediënten ervoor dat onzuiverheden worden behandeld en werkt het verkoelend bij ontstekingen.

vichy_dermablend_compdarker_0

5 tinten:

Vichy Dermablend 3D Correctie is verkrijgbaar in 5 tinten: 15(opal), 25(nude), 35(sand), 45 (gold) en 55(bronze). Kleurnummer 15 is de lichtste kleur en 55 de donkerste.

Verkrijgbaar  bij de apotheken voor €22,45!

Pssst gebruik je ook Vichy producten? Ga jij deze ook kopen?

0 thoughts on “Vichy introduceert dermablend 3D Correction

  1. Ik had veel littekens en had op aandaden van een collega vichy ideala gebruikt. Ik was er erg tevreden over deze zal ook vast goed zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.