Een zin per dag: een zinvol dagboek

Het zijn vaak de kleine dingen die het leven bijzonder maken; een inspirerend gesprek, een quote of songtekst, een compliment, een mooie gedachte of een onverwacht momentje. Door deze herinneringen op te schrijven word je je bewust van wat jij echt belangrijk vindt! Een zin per dag is een vrolijk vormgegeven invulboekje, waar je al deze kleine momentjes op een mooie manier bundelt. Heel eenvoudig… met slechts een zin per dag. Vanaf volgende week overal verkrijgbaar. 

Px187NDA4ODA4My0xLTE3ODQzNDMwMTg=

Mindful dagboek

Noteer al je dierbare, grappige, vrolijke en bijzondere herinneringen in Een zin per dag. Met heel weinig tijd creëer je een voor jezelf een waardevol dagboekje met een mindful tintje. Om het extra leuk te maken, bevat de achterkant van het afneembare omslag een wereldkaart waarop je kunt bijhouden waar je bent geweest.

Wat geeft jouw leven betekenis?

Een leven vol betekenis verbindt het heden via het verleden met de toekomst. Zo kun je bewust richting geven aan je leven. De zinnen die je iedere dag in dit dagboekje schrijft, laten zien welke dingen jouw leven betekenis geven. Geen moeite, maar wel de moeite waard.

Collect moment, not things. Dat kan met dit zinvolle dagboek. Een prachtig cadeau voor je zelf en voor anderen.

Een zin per dag  ISBN 9789000350988 | € 10,- | Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum | Vanaf 5 juli a.s. in de winkel

0 thoughts on “Een zin per dag: een zinvol dagboek

  1. Het zijn idd kleine dingen die het leven mooi maken zei mijn oma altijd. Jammer dat niet iedereen dat zo ziet. Ik zelf ben wel snel tevreden. Ik zal je recensie afwachten. Ben benieuwd wat jij er van vindt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.