Halloween fright nights Walibi 2016

De eerste Halloween Fright Night avond is een feit. Duizenden bezoekers zullen vannacht nog bij moeten komen van de gruwelijkheden in scare zones, Haunted Houses en… de nieuwe attractie The Clinic!

hfn2016-quarantine

The Clinic, intens eng:

Met de start van de Halloween Fright Nights opende ook The Clinic haar deuren voor het eerst voor groot publiek. Alleen als je online een ticket kocht, had je een afspraak in de kliniek van Dr. Adams. Vanaf 15:00 uur konden de eerste gasten naar binnen. De belofte was groot: meest heftige van Europa, exclusief en heftiger dan alles wat je voorheen van Walibi Holland gewend bent. Dat deze belofte meer dan waar gemaakt is, blijkt uit de eerste reacties op The Clinic.Wit van schrik, sprakeloos of helemaal van de kaart; The Clinic is intens vonden de bezoekers:

“DIT IS TE ZIEK VOOR WOORDEN, WAT IK DAAR BINNEN HEB MEEGEMAAKT… STA HELEMAAL TE SHAKEN.”

“IK KAN HET NIET UITLEGGEN, JE MOET HET MEEMAKEN. HET IS ECHT BIZAR HEFTIG!”

hfn2016-piratescove-1

 

Mascha van Till, directeur Walibi Holland over The Clinic: “Ons doel was een ultra-heftige attractie te creëren, zodat gasten iets meemaken dat nergens anders dan in Walibi bestaat en te ervaren is. Dat is ons gelukt! Deze attractie is zeer exclusief en absoluut intenser dan een Haunted House. Ik wens de die-hard, die durft, veel moed toe. Geloof me, je hebt het nodig.”

 

 

Nieuwe show:

Niet alleen The Clinic is nieuw, ook met de show op Mainstage wordt iets nieuws neergezet. De show is spectaculair en modern door prefect getimede projectie, design en geluid, op zo’n manier met elkaar afgestemd dat de rillingen je over het lijf lopen. Spinnen die over het doek heenlopen, bloed, Eddie de Clown; het zit er allemaal in.

hfn2016-piratescove2

Scare zones en haunted houses:

Met nieuwe Scare Zones ‘Shadows’ en ‘Pirates Cove’, maar ook met alle Haunted Houses is deze 16e editie van de Fright Nights enger dan ooit. Met meer dan 300 scare actors is het groter dan ooit. Alle attracties zijn ook gewoon tot 23:00 uur geopend. Twaalf thrills, die je ook in het donker kunt ervaren, maken een bezoek aan de Halloween Fright Nights nog spannender.

Pssst wie durft het aan Halloween Fright nights??

13 thoughts on “Halloween fright nights Walibi 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.