Winactie: Geestverwanten Hilda Spruit 1x (gesloten)

Weer een verassing voor jullie ter ere van onze 4-jarige bestaan. Vandaag mogen we Geestverwanten van Hilda Spruit verloten. Doen jullie ook mee?

00.cover-3e-druk-282x406.jpg

Over het boek:

Merthe krijgt iets te horen wat haar leven compleet op zijn kop zet. In één klap wordt het beeld dat ze van haar ouders en zichzelf had, genadeloos onderuitgehaald. Wat rest, zijn vragen. Vragen waar niemand het antwoord op heeft. Op zoek naar de waarheid gaat ze samen met haar vriendinnen glaasje draaien, in de hoop dat de geesten haar kunnen helpen. Maar de antwoorden die ze tijdens het spel krijgt, leiden enkel tot nóg meer vragen. Als de drie tienervriendinnen besluiten om het mysterie zelf op te lossen, wordt hun vriendschap flink onder druk gezet. Ze belanden in een spannend, niet te stuiten, spiritueel avontuur, dat niet alleen hún leven, maar ook dat van anderen drastisch zal veranderen. Was het wel zo verstandig om die duistere wereld te raadplegen?

Lees hier de recensie. 

 

Dit geweldige boek is geëindigd op nummer 129 in de Hebban Top1000 aller tijden!!! Wij zijn trots op Hilda.

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet ( vul a.u.b een geldige e-mailadres in op het formulier), mailen mag ook naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. geestverwanten

Voor deze winactie geld: alleen voor adressen in Nederland vanwege het budget! Wij hopen op jullie begrip.

-Reglement:

Hetzelfde zoals altijd. Een boek per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz.

-Deze winactie loopt tot en met 17 november 2018.

Graag willen we Hilda Spruit hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar van haar boek voor onze lezers!!!! 

Het delen van deze winactie op socialemediakanalen wordt gewaardeerd. 

Klik hier voor onze FB-kanaal.

Klik hier voor onze Instagram 

 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

92 thoughts on “Winactie: Geestverwanten Hilda Spruit 1x (gesloten)

  1. 🎈🎉🎁Gefeliciteerd met jullie 4-jarig bestaan, op naar de 5! Ik vier het heel graag mee met zo’n mooi boek Geestverwanten van Hilda Spruit !🎈🎉🎁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.