BILVERGROTING ABC CLINIC

 

Billen-afbeelding-blog

 

Wat jij moet weten als je kiest voor een bilvergroting

Bilvergrotingen worden steeds vaker uitgevoerd. En zoals bij veel trends binnen de cosmetische chirurgie komt ook deze overgewaaid uit de VS. De billen van Jennifer Lopez en Kim Kardashian hebben een ware run op bilimplantaten veroorzaakt. Helaas met ook minder leuke gevolgen. Kwakzalvers hebben zich op de lucratieve markt gestort en verrijken zich schaamteloos over het achterwerk van minder gefortuneerde Amerikanen. Reden om af te zien van een bilvergroting? Dat is niet nodig. Mooi gevulde billen zijn namelijk ook voor jou weggelegd. Tenminste, als jij maar een paar zaken in acht neemt.

Illegale injecties bilvergrotingen
Eerst even wat statistieken. Tussen 2000 en 2012 is het aantal bilvergrotingen in de VS bijna verdubbeld. Alleen al het afgelopen jaar lieten maar liefst 10.000 Amerikanen hun billen onder handen nemen. Heel vaak met mooie resultaten, toch komen steeds vaker horror stories aan het licht. Een groeiend leger illegale artsen biedt namelijk bilvergrotingen aan. En dat voor slechts een fractie van de prijs. Hoe dat kan? De middelen die deze artsen inspuiten, komen regelrecht uit de doe-het-zelf-winkel: cement, siliconenkit en superlijm (om de wonden mee te dichten). De gevolgen van deze praktijken laat ik graag aan je eigen verbeelding over …

Van bilimplantaat tot lipofilling
Betekent dit dat je een bilvergroting maar beter aan je voorbij kunt laten gaan? Natuurlijk niet. Bilvergrotingen, mist goed uitgevoerd, zijn 100% veilig en zorgen voor heel mooie en natuurlijke resultaten. Voorwaarde is wel dat je voor een bekwame arts kiest en dat je je goed laat informeren. Een bilvergroting kun je namelijk op verschillende manieren laten uitvoeren. Zo kun je kiezen voor het plaatsen van bilimplantaten of het inspuiten van de filler Marcrolane. Maar ook de Braziliaanse lift wint aan populariteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van lichaamseigen vet (lipofilling) om de billen meer volume te geven. Welke methode voor jou het meest geschikt is? Dat hangt af van diverse factoren. Een deskundig arts zal je er graag over informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.