Ready to fish x Zalando te koop in het Zalando Fashion House

Modeliefhebbers opgelet!Speciaal voor de sponser van het consumentenprogramma van de Fashionweek heeft Zalando een tas, voorzien van een print van de SS15 collectie van Ready to fish, laten ontwerpen. Het tasje is ontworpen door ILJA Visser. De tas is vanaf 17 januari exclusief verkrijgbaar in het Zalando Fashion huis voor maar liefst 5 euro!

Zalando-Fashion-House (1)

Op 17 januari is de tas gelanceerd tijdens een persdiner in de Melkweg ter ere van het Zalando presents 10 Days Downtown programma. Wees er snel bij want er is maar een beperkte oplage van de tas en de tas is tot en met 26 januari verkrijgbaar aan het Zalando Fashion House aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam.

Zalando-Fashion-House-interior (1)

Wist je dat met een bezoek aan het Zalando Fashion House kans maakt op het winnen van fashionable prijzen? Je geniet er in het fashion café van een gratis kopje Lavazza koffie en via de aanwezige livestream, volg je het catwalk programma van Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam op de voet. Het Zalando Fashion House is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur. De sluitingstijd varieert van 18:00 tot later, afhankelijk van het catwalk programma.

Ziet de tas er niet beeldig uit?

Ready-to-fish-x-Zalando (1)

Ps ga jij deze tas ook kopen?

0 thoughts on “Ready to fish x Zalando te koop in het Zalando Fashion House

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.