Aveda Tulasāra™ Wedding Masques Overnight

Wil je ook een prachtige huid hebben zoals een stralende bruid? Dan zijn de Aveda Tulsara wedding masques wellicht iets voor jou. De speciaal ontwikkelde oog- en gezichtsmaskers zijn voor 97% natuurlijk afgeleid* en zorgen ervoor dat je vanaf nu elke dag wakker wordt met een stralende huid zoals een schitterende bruid. Lees snel verder over deze prachtige maskers. 

Banner SMR.png

De naam van de maskers: 

-Tulasa¯ra™ Wedding Masque Overnight

-Tulasa¯ra™ Wedding Masque Eye Overnight

967.DP16_0160_r2 (1).jpg

Samenstellingen van de maskers:

-Curcuminoïden, een krachtig extract van Ayurvedische kurkumawortel, die de huid helpt te verhelderen en een stralende, heldere gloed geeft.

-Plantstamcellen, een intensieve mix van drie plantstamcellen die samenwerken om het natuurlijke herstelproces van de huid tijdens de nacht te ondersteunen. Elk potje van 50 ml bevat meer dan een half miljoen plantstamcellen.

-Organische abrikozenzaadolie, werkt samen met het natuurlijke circadiaans ritme om het natuurlijke herstelproces van de huid te ondersteunen.

j.jpg

Ayurvedische wijsheid:

Beide maskers zijn geïnspireerd door het Haldi schoonheidsritueel uit India, een vast onderdeel van een Hindoestaanse huwelijksceremonie. De samenstelling is gebaseerd op de Ayurvedische principes, een eeuwenoude gezondheidsleer uit India.

“Haldi verwijst naar de pasta die voor de traditionele Indiase Haldi huwelijksceremonie wordt gebruikt: een mix van kurkuma (Haldi betekent kurkuma in het Sanskriet), kikkererwtenpasta en rozenwater,” legt Divyesh Patel uit, de Aveda Director van Skincare Research en Development. “Tijdens de ceremonie brengen alle getrouwde familieleden de pasta aan op het gezicht, handen, armen, benen en voeten van de bruid en bruidegom, één dag voor de bruiloft, als een geschenk van veel geluk. Kurkuma staat erom bekend de huid te verhelderen, het Haldi-ritueel zorgt ervoor dat het bruidspaar er op hun mooist uitziet op de grote dag. Er wordt zelfs beweerd dat als de bruid of bruidegom een ongetrouwd persoon (in huwbare leeftijd) aanraakt met de Haldi pasta, hij of zij een grote kans heeft de volgende te zijn die in het huwelijksbootje stapt.”

Het voor 97% natuurlijk afgeleide* Tulasa¯ra™ Wedding Masque Eye Overnight bevat ook: • Een mix van algenextracten, die vocht en zichtbaarheid van donkere kringen tegengaat.

Het nachtritueel voor de wedding masques: 

-Adem drie keer diep in en uit.

-. Gebruik de ringvinger om het Tulasa¯ra™ Wedding Masque Eye Overnight voorzichtig met ronddraaiende bewegingen rondom de ogen aan te brengen in richting met de wenkbrauwen.

-Breng vervolgens het Tulasa¯ra™ Wedding Masque Overnight op de vingertoppen aan en inhaleer het aroma.

-Strijk over de huid, vanaf het decolleté richting de hals, het gezicht en over het voorhoofd, in opwaartse bewegingen van binnen naar buiten toe.

-Tijd om te gaan slapen.

-Word wakker met een stralende gloed en een stralende huid zoals een schitterende bruid.

 

Prijzen & verkrijgbaarheid:

-Wedding Masque Overnight, €74,50 – 50 ml.

-Wedding Masque Eye Overnight ,€64,50 – 15 ml.

 

De producten zijn verkrijgbaar vanaf 13 februari via aveda.nl

2 thoughts on “Aveda Tulasāra™ Wedding Masques Overnight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.