Kruidvat Originals nostalgie in een nieuw jasje

Kruidvat richtte in 1975 deze eerste, eigen huidverzorgingslijn met herkenbare, natuurlijke ingrediënten op. De gezichts- en lichaamsverzorging van Kruidvat Originals heeft nu een nieuwe look én er zijn nieuwe producten toegevoegd.

Naamloos.png

De uitgebreide collectie kent voedende dagcrèmes, lichte massageoliën, ontspannende gezichtsmaskers en het welbekende rozenwater. Ook is er gedacht aan verzorging speciaal voor de heren, met de baardolie en Snor & Baardwax. Met Kruidvat Originals is betaalbare én goede persoonlijke verzorging voor iédereen bereikbaar, toen en nu anno 2016.

wasgel-tea-tree-euro-199rozenwater-euro-199dagcreme-vitamine-e-euro-199

 Verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online via www.kruidvat.nl. Prijzen variëren van € 1,99 tot € 3,99.

3 thoughts on “Kruidvat Originals nostalgie in een nieuw jasje

  1. Ik moet bekennen dat ik niet bekend ben met de lijn. Het ziet er wel goed uit. Misschien leuk om hier kennis mee te maken. Ga je de lijn reviewen? Dat zou wel erg leuk zijn. Ik wil geen miskopen doen.

  2. Deze producten zag ik in de winkel staan en ben nog steeds aan het twijfelen. Misschien dat ik van de week hun oogcrème met granaatappel eens probeer want het zag er aantrekkelijk uit en de lijn ruikt lekker fris en natuurlijk. Leuke Blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.