StylePro Binnen 15 seconden je make up kwasten schoon

Het is één van de minst favoriete klusjes van vele beautylovers: het wassen van de make-up kwasten. Vaak krijgen deze slechts één keer per maand een wasbeurt, wat lang niet genoeg is. Gelukkig is er hiervoor nu een geweldige oplossing in de vorm van de  StylPro Make-up Brush cleaner and Dryer, die sinds kort exclusief in Nederland te koop is bij The Make Up Spot.  

sylproo.png


OVER STYLPRO:
De StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer is een innovatieve en superunieke manier om make-up kwasten in een paar seconden helemaal grondig mee schoon te maken. De StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer maakt gebruik van een zogenaamd centrifugerende spintechnologie die ervoor zorgt dat make-up kwasten binnen no time superschoon en meteen weer te gebruiken zijn. Zo heb je geen last meer van gedoe en geklieder in de wasbak en kwasten die uren moeten drogen!
De StylPro is geschikt voor kwasten met zowel synthetisch als natuurlijk haar.

 

stylpro-how-to (1).png

HOE WERKT HET:
De StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer is supersnel en makkelijk in gebruik. Je bevestigt je make-up kwast op 1 van de 8 silliconen houders, dipt deze in de bowl, laat deze 10 seconden spinnen (schoonmaken) en vervolgens 5 tot 10 seconden drogen. Dat betekent dat je make-up kwasten binnen een paar seconden schoon, droog én weer klaar voor gebruik zijn!

stylepro

De StylPro Make-up Brush Cleaner and Dryer is voor € 65,00 exclusief verkrijgbaar bij The Make up Spot.

Ga snel naar The Make Up Spot

 

 

10 thoughts on “StylePro Binnen 15 seconden je make up kwasten schoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.