ACQUA DI GIÒ GIORGIO ARMANI PROFONDO

Sinds de introductie in 1996 heeft ACQUA DI  GIÒ de essentie van water weten te vangen, evenals de speciale relatie die elke man met water heeft, waarbij ook de waarden van een authentieke mannelijkheid en voorbijgaande modetrends overgebracht werden.  

banner_ga-aqua_di_gio

In 2020 onderzoekt Giorgio Armani een nieuwe dimensie van mannelijkheid met een intense, zinnenprikkelende geur: ACQUA DI GIÒ PROFONDO. ACQUA DI GIÒ, een klassieke verwijzing naar de moderne mannelijkheid die geïnspireerd is door Giorgio Armani’s geliefde eiland Pantelleria  bij Sicilië, is met recht ‘een mannelijke wereld’ te noemen, waarbij de sensuele verbintenis van de man met de natuur wordt vereerd, en zowel zijn innerlijke kracht als  vrijheid wordt vrijgelaten. In dit nieuwe hoofdstuk van het ACQUA DI GIÒ verhaal wordt het legendarische parfum opnieuw uitgevonden, en gaat deze terug naar zijn oorsprong: de zee.

KKKKKKK

Ver van het ondiepe is ACQUA DI GIÒ PROFONDO een nieuwe blauwe intensiteit.
Meer dan een geur is het een diepgaande duik in de diepte van de ziel, waarbij voortdurend de waarden als vrijheid, sensorialiteit, esthetiek en natuur worden omarmd, en een nieuw soort, zelfs diepzinnigere dimensie wordt onthuld.

acqua_di_gii_profondo_mood_visual_2

De natuurlijke sensualiteit van ACQUA DI GIÒ PROFONDO is in de emblematische ACQUA DI GIÒ flacon van mat glas gevangen, en is voorzien van een elegante, marineblauwe kleur, om de diepte van de zee te weerspiegelen. Verkrijgbaar in een luxe, kostbaar glas brengt deze intense blauwe tint een eerbetoon aan Giorgio Armani’s meest iconische kleur, om in zijn eigen woorden te spreken “Het type blauw met de dichtheid van een schaduw dat een zekere sensualiteit uitstraalt. Het is een vloeibare kleur, met diverse nuances, die ook een bepaalde mate van souplesse en verfijnde elegantie weergeeft”. De flacon is voorzien van het legendarische logo in satijnglanzend zilver, en zijn marineblauwe dop met het Giorgio Armani monogram, waardoor de metalen kraag het licht reflecteert, alsof de flacon de intensiteit van de mysterieuze diepten van de zee weerspiegelt.

acqua_di_gio_profondo_packshot (1)

Verkrijgbaar via ICI Paris XL, Douglas!

 

2 thoughts on “ACQUA DI GIÒ GIORGIO ARMANI PROFONDO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.