MIJLPAALDEKENS: DE LEUKSTE MANIER OM DE GROEI VAN JE BABY VAST TE LEGGEN

Ken je dat? Op zolder stuit je op een doos foto’s van vroeger. Je bekijkt foto’s van jezelf; spelend in de box, smullend van je eerste stuk taart of zittend bij opa op schoot. Een gevoel van nostalgie bij het zien van deze speciale momenten. Wat fijn dat je ouders dit hebben vastgelegd voor later! Het enige nadeel? Dat je aan de hand van de foto niet kunt inschatten hoe oud je was toen de foto’s werden gemaakt. Om dit probleem voor altijd op te lossen lanceert Supercute de mijlpaaldekens.

9f0b8d3a-0393-42ab-99da-ec2ef123afd4


Mijlpaal vastleggen
De mijlpaaldekens kun je gebruiken als achtergrond voor de foto’s van je kindje. Leg de baby op een deken en geef met het vilten lijstje aan wat de leeftijd is. Neem de foto en je hebt op originele wijze een bijzonder moment van je kleine spuit vastgelegd. Door dit regelmatig te doen beschik je uiteindelijk over een prachtig en uniek overzicht van de ontwikkeling van je kind.

Maak het persoonlijk
Wil je de foto’s extra persoonlijk maken? Leef je uit! Leg naast je kind ook een belangrijk item vast van dat moment. Denk aan een favoriete knuffel, een schattige outfit of de eerste schoentjes. Leg dit neer bij de dagen, maanden of jaren. Zo maak je het overzicht compleet voor later en zie je niet alleen hoe groot jouw kindje was op welke leeftijd, maar ook wat hem of haar bezighield.

Verkoopinfo
De mijlpaaldekens zijn heerlijk zacht en verkrijgbaar in zes verschillende prints. Alle dekens bevatten het woord ‘month’, zodat je de leeftijd van je baby in maanden kunt weergeven. Dit geldt bijvoorbeeld voor de vrolijke ontwerpen Little Star en Familie Olifant. De deken With Love bevat ook de term ‘dagen’, zodat je vanaf dag één al foto’s kan maken van de kleine. Wil je over een nog langere periode de mijlpalen vastleggen? Kies dan voor de trendy ontwerpen Pretty Flamingo, Little Rabbit of de stoere Little Hero. Bij deze milestone blankets kun je ook het jaar selecteren.

69b48d90-ddaf-4736-b775-c03aa601e813
De mijlpaaldeken heeft een afmeting van 100 x 154 cm. Door het grote formaat is de deken ook perfect om te gebruiken bij tweelingen. De dekens zijn voor € 24,99 verkrijgbaar bij supercute.nl, coolitems.nl en Bol.com.

Over Supercute
Oprichtster Colinda Naarden is moeder van een zoon en werkzaam als stewardess. Toen zij zwanger was zocht zij stoere kinderkleding en accessoires. Dit bleek een hele zoektocht, waardoor ze op het idee kwam Supercute in het leven te roepen. Met het lifestyle merk biedt Colinda een aanbod leuke, praktische, maar tegelijk ook trendy producten. Producten die verrassend en nét even anders zijn, zodat elke moeder kan stralen. Benieuwd naar de collectie? Bekijk dan www.supercute.nl.

2 thoughts on “MIJLPAALDEKENS: DE LEUKSTE MANIER OM DE GROEI VAN JE BABY VAST TE LEGGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.