Viktor & Rolf The Wonder Bells Ballet 2018

Modeartiesten Viktor Horsting en Rolf Snoeren brengen de komende feestdagen aan belletjes (Bells). Geïnspireerd door de Herfst/Winter Couture show in het jaar 2000, waar duizenden belletjes in de stoffen van elke creatie waren verwerkt, presenteren de ontwerpers nu een feestelijke balletfilm voor de komende feestdagen, met de klanken van rinkelende belletjes.

banner-the_wonder_bells_ballet_1

“THE WONDER BELLS BALLET” DE FILM VOOR DE FEESTDAGEN

Trouw aan de magische visie van het duo wat betreft tegenovergestelde tradities, viert The Wonder Bells Ballet de feestelijke symboliek van betoverende bellen die tegen elkaar aan klinken, met nog een ander, zeer feestelijke en karakteristieke inspiratie: de Viktor&Rolf strik. Het embleem van het modehuis, verweven in het DNA van de Viktor&Rolf Haute Couture creaties, en een symbool voor de ‘art of giving’ tijdens de feestdagen, komt door de balletdansers tot leven in dé 2018 campagnefilm voor de feestdagen.

bonbon_eau_de_parfum_christmas_edition_2018_-_1_packshot

Magisch, theatraal en spectaculair – de rinkelende bellen zijn bepalend voor de setting. Een choreagrafie van geanimeerde strikken geven drie wonderen, de Viktor & Rolf geur staat in de spotlights: eerst wordt Flowerbomb onthuld, onder een brede vleugel van gesynchroniseerde bloemblaadjes; ten tweede wordt Bonbon uitgepakt uit een draaiende spiraal van linten, en ten slotte vormt Spicebomb het middelpunt van zijn eigen balletgroep. Wanneer het hoogtepunt van de laatste strik nadert, verschijnt het ontwerpersduo om de dansers te feliciteren.

flowerbomb_eau_de_parfum_christmas_edition_2018_-_1_packshot

Elegant, feestelijk en fantastisch: het Viktor & Rolf Ballet seizoen is van start gegaan.

fl

Viktor & Rolf Christmas 2018 Limited Edition (2 flacons):

Flowerbomb Eau de Parfum Christmas Edition 2018 100ml

€124,00 Bonbon Eau de Parfum Christmas Edition 2018 100ml  €124,00

Verkrijgbaar bij:  

14 thoughts on “Viktor & Rolf The Wonder Bells Ballet 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.