Wandcirkels aluminium review van fotocadeau.nl

Van fotocadeau.nl mochten we leuke wandcirkels aluminium uitzoeken. Er waren super veel leuke dingen op hun site. Zo viel ons oog op New York Behang, wanddecoratie, sleutelhangers met foto, fotolamp enzovoort. Fotocadeau heeft echt een super grote assortiment. Voor ieder wat wils. Vandaag gaan we de aluminium wandcirkels die we hebben uitgekozen reviewen. Lezen jullie mee?

unnamed (2)
Continue reading

Titel blogpost: Een gift van auteur Owan Drake in deze moeilijke tijden

Beste lezers, 
Hoe gaat het met jullie? Overleven jullie het coronavirus al? Wij zijn druk bezig met overleven. Ik weet dat we extra kosten moeten maken rondom het coronavirus. Om dat te besparen hebben we gratis e-books voor iedereen. Dit dankzij auteur Owan Drake. Lees snel verder voor de link van de e-books. 
plaatjevoorblog (1)

Continue reading

Review: Benecos mascara adorable lashes vegan deep ocean

Mascara’s je hebt ze in diverse soorten en maten. Maar welke past het beste bij je? Niet iedere dure mascara is meteen een goede mascara, net zoals niet iedere goedkope mascara een slechte mascara hoeft te zijn. De meeste vegan-natuurlijke mascara’s zijn erg prijzig. Nu ga ik jullie vandaag kennis laten maken met een goedkope en goede mascara van Benecos mascara adorable lashes vegan deep ocean van de prachtige webshop: solobiomooi.nl

image

Continue reading

Interview met Diana van vrouwuitdekast.nl

Beste lezers, 

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Vandaag vond de persconferentie over het coronavirus weer plaats een verlenging tot en met 28 april. Het is toch wel even schrikken van alle toestanden in ons land. Om deze toestanden een beetje te kunnen vergeten hebben we besloten om verschillende beroepen toe te lichten op onze blog door middel van een interview. Vandaag gaan we Diana van vrouwuitdekast.nl interviewen. Lezen jullie mee?

vrouw-uit-de-kast-diana (2)
Continue reading

MARIA NILA LANCEERT BEAUTY BAGS 100% VEGAN. 100% RECYCLED

De filosofie van MARIA NILA is het creëren van een vriendelijke wereld met sustainable beauty. Haarverzorging van MARIA NILA is daarom ontwikkeld om zacht te zijn voor zowel het haar als de natuur. Deze lancering omarmt die filosofie en brengt het creëren van een vriendelijke wereld naar een next level: duurzame BEAUTY BAGS. De duurzame BEAUTY BAG is gemaakt van 100% recycled mesh en bevat vier producten: een travel- en fullsize shampoo én conditioner. Ideaal voor in de badkamer of om mee te nemen. Het design van de Beauty Bags is gericht op een mooie look & feel maar ook op duurzaamheid.

IMG 6167 beauty bag heal

Continue reading

Interview Zahra van www.TrustLikeTheBirds.com  

Beste lezers, 

Hopelijk gaat alles goed met jullie. Wij hopen dat het coronavirus jullie allemaal bespaard blijft. Het is toch wel even schrikken van alle toestanden in ons land. Om deze toestanden een beetje te kunnen vergeten hebben we besloten om iedere week een blogger in het zonnetje te zetten door middel van een interview. Vandaag gaan we Zahra van Trustlikethebirds interviewen. Lezen jullie mee??

uuu

Continue reading