Elle Decoration viert 25-jarig bestaan met designevent

In het weekend van 12 en 13 november vindt in de Posthoornkerk in Amsterdam Elle Decoration Live plaats. Tijdens het evenement kunnen lezers en fans onder andere designworkshops volgen, lezingen bijwonen, en vintage interieurdesign shoppen.

 

ed16005-cover-1

Wat is er te doen?

Lezingen van ontwerpers, een designfacilitator en art directors. Speeddaten met experts en het verflab of de planten-EHBO bezoeken. Er is een designmarkt en een gallery waar je voor een prikkie kunst kan kopen, én natuurlijk zijn er live muziek en hapjes en drankjes in het Elle Eten Café. Ga voor meer informatie naar elledecoration.nl/live. Weggeefactie In de jubileumeditie van Elle Decoration geeft het magazine daarom tal van luxe cadeaus weg. Van een fluwelen sofaset tot de luxe Taccialamp en designtelevisie. En speciaal voor het jubileum krijgen lezers en fans korting bij topmerken. Meer informatie hierover is te vinden op elledecoration.nl/25jaar.

Weggeefactie

In de jubileumeditie van ELLE Decoration geeft het magazine daarom tal van luxe cadeaus weg. Van een fluwelen sofaset tot de luxe Taccialamp en designtelevisie. En speciaal voor het jubileum krijgen lezers en fans korting bij topmerken. Meer informatie hierover is te vinden op elledecoration.nl/25jaar.

 

Elle Decoration (sinds 1991) is al 25 jaar hét platform voor interieurinspiratie uit binnen- en buitenland. On- en offline brengen wij je alles wat je moet weten over interieurdesign, kunst, architectuur en reizen.

2 thoughts on “Elle Decoration viert 25-jarig bestaan met designevent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.