Rules of giveaways

Rules of giveaways/ regels van de winacties:

Alle winacties worden met veel plezier georganiseerd voor de lezers. Wij doen ons uiterste best om alle winacties zo goed mogelijk te laten verlopen.

-We are also not responsible for companies who don´t deliver the goods in the giveaway or the packages who got lost during delivery.

Wij zijn niet aansprakelijk voor het feit als bedrijven de beloofde producten niet leveren. We horen dit wel graag van de lezers. Maar wij zijn niet verplicht om compensatie aan te bieden. Ook zijn we niet aansprakelijk voor prijzen en of producten die kwijtraken door postbodes enz. Natuurlijk doen we onze uiterste best om de producten te leveren, soms kan er natuurlijk iets misgaan door de postbode en of andere gevallen.  Tevens zijn we niet aansprakelijk voor het feit als bedrijven winacties niet meer laten doorgaan. Wij hoeven geen compensatie te bieden. 

Bij winacties geldt altijd dat we de winnaars mailen, op onze mail dient er binnen 7 dagen gereageerd te worden. Gebeurt dit niet dan wordt er een andere winnaar uitgekozen. Hierover is geen correspondentie mogelijk.