Catarina Martins x ByDanie Limited Edition

Dit najaar introduceert Catarina Martins een limited edition. Ontworpen door de beroemdste fashion en celebrity stylist van Nederland: Danie Bles. Het populaire “Olsen” laarsje van Catarina Martins is door Danie in een nieuw fashionable jasje gestoken en wordt uitgevoerd in 3 verschillende kleuren.

Catarina-Martins_050-057_FinalRGB_CatarinaMartins.jpg

Danie is de perfecte match met Catarina Martins en daarom kon een samenwerking niet uitblijven. Danie heeft smaak, ze weet met een bepaald item vaak verschillende looks te creëeren en dat is nou precies hoe je Catarina Martins moet dragen. Ook was Danie al regelmatig op de laarsjes gespot.

 

catarina-martins_010-039_finalrgb_catarinamartins

 

 

‘Ik was en ben fan van Catarina Martins, cowboylaarzen zijn voor mij de basis van mijn garderobe. Vintage, nieuw of customized. Er gaat niets boven een goed laarsje, een wit shirt en oude jeans, ze zijn effortless chique maar ook heel bohemian te dragen met alle mogelijke roezel rokjes en panter prints. Catarina Martins heeft de perfecte mix tussen Rock ‘n Roll, boho en classic en je kan het mix&matchen in je daily looks.’ zegt Danie over de laarsjes van Catarina Martins. Over haar eigen ontwerp zegt ze het volgende: ‘De sterren in combinatie met het “vintage” leer geven voor mij het authentieke gevoel van een perfecte finishing touch in je outfit.’

catarina-martins_020-152_finalrgb_catarinamartins

De limited edition Catarina Martins x ByDanie collectie is verkrijgbaar in de ByDanie V.I.N.T.A.G.E. Store en bij geselecteerde retailers door heel Nederland.

One thought on “Catarina Martins x ByDanie Limited Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.