Winactie: Grote beer van bol.com 3x (gesloten)

Nog een superleuke giveaway! Vandaag verloten we speelgoed. Doen jullie ook mee?

photo-1529244927325-b3ef2247b9fb

 

Wij zijn gek op beren. Vandaar dat we besloten hebben om 3x een Monzana Jumbo Teddy van 100 cm te verloten aan onze lezers. klik hier voor meer informatie. Hij is afkomstig van bol.com. De drie winnaars mogen ook bepalen voor welke kleur ze kiezen. 

beer.jpg

 

Hoe maak je kans op deze beer? 

 • Volg ons op instagram
 • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet met deze winactie of mail naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. winactie beer

Voorwaarden+ reglement:

Zoals altijd: over de actie kan niet worden gecorrespondeerd,  er vindt een loting plaats, vul een geldige e-mailadres in op het commentformulier (e-mail is afgeschermd). De winnaars worden gemaild met het verzoek hun adres toe te sturen. Een beer per persoon t.w.v. 28,-.  Ben je jonger dan 18 jaar vraag dan je ouders om toestemming. Reageren binnen zeven dagen enz.

Deze winactie loopt tot en met 1 november 2018.

panda-151705_640-300x300

Heel veel succes iedereen.

Geen instagramaccount? Like ons dan op facebook. 

 

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

 

 

53 thoughts on “Winactie: Grote beer van bol.com 3x (gesloten)

 1. Ik heb geen instagram, maar volg wel op Facebook. Superleuk deze beer; voor mijn nichtje van 2 die hem liefdevol zal verzorgen.

 2. Ik doe super graag mee ik heb een nichtje gekregen en ik hou zo veel van haar super leuk voor haar voor iedereen eigenlijk maar ik wil hem aan haar geven. En natuurlijk gefeliciteerd met jullie jubileum ik bolg jullie al volgense mij bijna 3 jaar and just live your reviews. Mogen er nog geweldige jaren bij komen.

 3. Mijn dochtertje is dol op knuffels. Er kan er altijd nog eentje bij. Voor zo’n mooie en leuk vriendje is zeker nog plek en zijn er kusjes en knuffels genoeg om te geven.

 4. Ik waag graag een kansje om die grote knuffelbeer te winnen, graag in de kleur creme of lichtbruin.Heerlijk om tegen aan te kunnen kruipen als het kouder wordt of tijdens tv kijken. Ik volg jullie op Instagram en Facebook.

 5. Ik doe heel graag mee voor ons pleegdochtertje van bijna twee jaar. Binnenkort verwachten we een pleegbaby, een pasgeboren baby’tje dus en ik zou het superleuk vinden om op de dag van aankomen van ons nieuwe pleegkindje dat we deze superlieve, knuffelige en grote beer aan ons pleegdochtertje kunnen geven! <3

 6. Ohhhh…..wat een leuke beer voor mijn dochtertje Sam, zou ze prachtig vinden, ik doe graag voor haar mee, erg leuk 🙂 Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 7. Hoi hoi,

  Wat een geweldige actie is dit zeg! Ik doe mee met deze waanzinnige #ACTIE voor mijn kleine neefje hij is 6 weken!

  Groetjes Claudia

 8. Wat een geweldig leuke beer.
  Daar is mijn kleindochter vast heel blij mee.
  Ik heb geen Instagram, maar volg op Bloglovin.
  Graag loot ik mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.