Vanaf deze week posten we onze tweemaandelijkse diary. Wij geven een kijkje achter de schermen! 

 

 

 

 

Beauty & Books Magazine dagboek  deel 2 maart 2019 t/m juni 2019  

Afgelopen periode hebben er leuke events plaatsgevonden. Helaas konden we ze niet allemaal bijwonen. De leukste hier op een rijtje. Lancome event, Comic Con en het event van Holland en Barret voor het merk Beauty Kitchen.

zangerla vie

Lees hier het verslag van Lancome.

Binnenkort lees je het verslag van Beauty Kitchen van Holland and Barret. 

Ook zullen we Comic Con photodairy toevoegen. 

 

SSL-certificaat gekocht:

Onze site had echt een SSL-certificaat nodig. Dit hadden we met donaties zeker mogelijk gekregen. We willen onze donateurs hartelijk bedanken!Ook enkele lezers hadden een donatie gedaan. Ook hun willen we hartelijk danken. Jullie zijn allemaal geweldig.

 

Medische gerelateerde artikelen: 

3 medewerkers zijn medisch geschoold hier op de redactie. Dit betekent dat we ook steeds meer medisch gerelateerde artikelen zullen plaatsene/schrijven. We kregen veel vragen binnen van de lezers die bundelen we als antwoord in diverse artikelen.

 

 

De redactieleden:

Ondertussen zijn een aantal redactieleden gediplomeerd, dit houdt in dat we fulltime gaan bloggen. We houden we heel veel leuke winacties voor jullie. De momenteel lopende winacties vinden jullie hieronder:

-24x keer prijs diverse high end merken klik hier

 

Winacties:

De komende tijd komen er naast beauty en fashion winacties ook veel boekenwinacties. We hebben sinds kort ook twee nieuwe stagiaires in dienst. We zijn nog op zoek naar 1 nieuwe stagiaire of een medewerkster/er. Een officiele oproep volgt nog ondertussen kan er gemaild worden naar beautyandbooksmagazine(@)gmail.com voor meer informatie.

 

Beauty & Books Magazine dagboek  deel 1 (1 januari 2019)

 

Lief dagboek,

Vandaag vertellen we wat we de afgelopen tijd hebben uitgespookt! Kijk mee naar gezellige perioden.

photo-1526881046645-2adcd58fb232

Lancome event:

Ons hart maakt altijd een sprongetje als een uitnodiging van Lancome ontvangt. Lancome is ons favoriete merk. Uitgenodigd worden door je favoriete merk is gewoon echt ontzettend tof. We kwam aan op een event in de Hallen Amsterdam. Eerst moesten we langs de beveiliging aan de deur die ons uitvoerig ondervroeg wat we hier kwamen doen. Over security gesproken hij deed zijn werk erg goed. Toen we binnen waren werden we verrast met enorm veel kaarsen op de rode loper. Ja celebirties voelden we ons vandaag. Onder het genot van drankjes en snoep werd Lancome’s collectie gepresenteerd. Eerst een filmpje van Julia Roberts geurtje van la vie est belle gezien daarna mochten we na het afgaan van bellen verassingskamers binnen. Daarna kwamen we een gezellige hal binnen. Er was van alles een ballenbak, een darthoek, een spinnenwheel, ballenbak tegen de muur en een eendjesfontein. Alsof we bijna op de kermis voor volwassenen waren en lekker kind voor een dag. Gezellig. We konden het niet laten om in de ballenbak te springen. Man wat hadden we dit gemist. We mochten lekker spelletjes spelen eendjes vangen, ballen gooien, darten. Er waren veel prijzen te winnen. Er waren veel winnaars. Deze redactie hier won alleen met darten en eendjes vangen. Lekker met 2 prachtige producten naar huis gegaan. Aan het einde kregen we een goodiedoos met twee heerlijke geuren van la vie est belle eentje voor ons en de andere om een ander te verrassen en blij te maken. Dit was de beste event ever OmG.  Thank you Lancome!!!

lan.jpg

10

coucou

ballen

lavies

llaaa.jpg

lannn

p

l

 

 

Uitgeverij Aspekt doos:

Als uitgeverij Aspekt boeken uitbrengt dan worden we extra blij. We krijgen dan een doos vol met leuke boeken. Al hun boeken zijn altijd geweldig. Enkele toppers tussen deze titels zijn de eeuw van mijn moeder, van strategie naar operatie, malaria, het huis met honderd luiken. Recensies komen gauw online.

9789463384445

Halloween:

Deze prachtige Halloweendoos kwam binnen op de redactie. OmG ons hart maakte alweer een sprongetje. Wij zijn dol op Halloween. Een doos vol met halloweenproducten o.a een skeletpop, spinnen, spinnenweb, slangen, halloweennagels enz. Lees de review hier.

dooskopbeker groot

Pusheen:

Toen deze prachtige pusheenspullen binnenkwamen maakten we ook een sprongetje van blijdschap. Alleen maar leuke dingen meegemaakt de afgelopen periode. We love pusheen! Review lees je hier.

pusssh

 

Megawinactie ter ere van beautyandbooksmagazines 4-jarige bestaan:

Ons blog bestaat al 4 jaar. Om dat uitbundig te vieren hadden we besloten om veel winacties te doen. En dan echt megaveel in samenwerking met diverse uitgevers en auteurs. Minstens 1200 boeken zijn er het afgelopen jaar verloot, verder ook shampoo/conditioner, bodyoilset, armbanden enz. Gewoon teveel winacties. We zijn trots op onze blog en onze lezers. We willen onze lezers hartelijk danken zonder jullie was dit magazine er niet.

groen

jk

Beauty & Books Magazine:

Ons magazine is eindelijk gedrukt. Welgeteld de oktobereditie 2018. Wij zijn ook hier heel trots op. Dit was een samenwerking met fotoalbum.nl Wij willen hun hartelijk danken. Binnenkort laten we jullie ons magazine zien. Ook blijft dit niet bij een magazine maar we gaan meerdere drukken binnenkort. Er komen nog meer edities.

cover bb magazine

Ontvangen boeken:

We ontvangen veel boeken en beautystuff. Helaas kunnen we die niet een voor een opnoemen daarvoor zijn het er teveel. We gaan wel wat boeken opsommen. Reviews komen uiteraard gauw online.

De eeuw van mijn moeder

Sluipwesp

Juf Braaksel

Zwaar verliefd

Schaduw over Berlijn

Moord op Spinoza

Diy met bibi

Tippelteefje

De Kinderwet

Wens dat de weg lang mag zijn.

Tommie in de zorg

9789048843299_160@2x

Postbus in de schijnwerpers:

Wij hebben al meer dan 4 jaar een postbus. Als jullie fanmail willen sturen graag. Altijd leuk om een kaartje te ontvangen van de lezers. Deze postbus daar sturen bedrijven boeken en producten naar toe om te testen:

Postbus 90256

1006 BG Amsterdam

b

 

Lactosevrij eten:

Enkele redactieleden kunnen niet tegen lactose. Dus moesten ze op dieet. Hun dieet gaan ze binnenkort in hun personal diary online plaatsen. Houd dus deze blog in de gaten. Allemaal recepten zullen we voor de lezers online plaatsen. Lactosevrij eten is erg moeilijk. Laten we zeggen lekker lactosevrij eten is echt moeilijk.

laccc

 

Utrekram doos:

Nieuwe samenwerking met Utrekram. We kregen shampoo, conditioner, bodyoil en bodyscrub ontvingen we om te reviewen. Deze lijn is prachtig. Review lees je hier.

all products

Mac cosmetics event:

Aan de toonbank van de Bijenkorf werd de nieuwe Mac cosmetics lijn gepresenteerd. Zo die was mooi. We kregen een make-up touch up. Mooie producten.

macccc.jpg

maacccc

mac cosmeticsss

mac ogen

Comic con:

Een exclusieve pers toegang. OmG naar Comic Con. Een van de leukste events ever. Gewoon vet gave weekend beleefd. Allemaal leuke spelletjes, merchandise en een walhallah aan anime & comic stuff. Wat wil de mens nog meer. Fotodairy komt gauw online.

comic con

Wij willen jullie een gelukkige nieuwjaar toewensen. Ook willen we jullie hartelijk bedanken voor het volgen van onze blog. Jullie betekenen veel voor ons.

Dit is even een leuke diary. Binnenkort nog meer diaries online. Van welke boek/ en of producten willen jullie als eerst een recensie zien?

 

 

 

 

 

13 gedachten over “Diary

  1. Wat leuk om zo te lezen! Dat event, lijkt me super om een keer zoiets bij te wonen! De meeste dingen zijn voor mij alleen wel heel ver weg, dat is minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.