Make up looks

Van Solobiomooi.nl kregen we prachtige producten om te reviewen. Ik heb er een make-up look van gemaakt. Vandaag laat ik jullie een make-up look zien en tevens review ik de producten. Lezen jullie mee?

20190227_162432

De producten die ik voor deze look heb ontvangen zijn: 

-Uoga Uoga mascara gypsy volume

– Boho blush ( kleur 04 rose)

-Boho compact poeder ( kleur 01 beige diaphane)

Uoga Uoga mascara gypsy volume

De mensen die me langer kennen weten dat ik ernstige oogproblemen heb, hierdoor is het voor mij moeilijk om een goede mascara te vinden die niet prikt, jeugt en brandt aan mijn wimpers. Bovendien krullen de wimpers vaak niet makkelijk, mijn wimpers zijn zo stijl als het maar kan. Een oplossing voor een goede mascara voor mij is een natuurlijke mascara. Vaak kent deze type mascara over het algemeen een nadeel de wimpers krullen vaak niet makkelijk meee, je hebt een wimperkrultang nodig en je moet zoveel lagen mascara  over elkaar heen aanbrengen om een volume te  creëren dat je mascara binnen een week op is als je het dagelijks gebruikt. Wat een mooie verpakking heeft deze mascara. Wat me vaak ook opvalt is dat de meeste 100% natuurlijke mascara´s een saaie verpakking hebben. Deze absoluut niet. Echt een mooie vormgeving.

20190415_004126

Het fijne van Uoga Uoga mascara is dat hij  100% is, niet prikt, brandt, jeukt of irriteert. Ook klontert hij niet. Het is een fijne mascara die makkelijk je wimpers krult zonder al te veel gedoe. Wat is er nu fijner dan een mascara te hebben die goed is voor je en je pijnloos make-up kunt dragen. Eindelijk een mascara die ik gewoon gemakkelijk en pijnloos kan aanbrengen. Bij veel andere natuurlijke mascara´s zie je toch dat de wimpers niet makkelijk meekrullen. Mijn wimpers zakken gewoon weer af. Of ik moet zoveel lagen over elkaar heen aanbrengen dat de mascara opraakt binnen een week.

image

Een natuurlijke mascara heeft vaak ook minder inhoud dan een chemische mascara. Ik ben erg blij dat ik geen wimperkrultang nodig had om een volume te creëren op mijn wimpers. Ze krulden meteen op dat komt ook door het ronde borsteltje. Ben erg blij dat mijn wimpers lekker zwart werden. Deze mascara heeft een inhoud van 8ml.  Dit is een van de beste mascara´s die ik ooit heb gebruikt.

 

20190414_220002 (1)

Boho blush

Met een blush herkennen de mensen zich met puisten in het voglende je acne wordt extra zichtbaar bij eenr oze blush: Of je ziet ineens vlekken en extra acne die je niet hebt. Ik benv aak voorzichtig met het gebruiken van blushes. Vaak zijn de natuurlijke blushes wel erg goed. Deze blush van boho beviel me zeker wel. Hij zorgde ervoor dat mijn acne juist gecamoufleerd werden en geen sporen van vlekjes en acne meer te zien. Je zag bijna niets. Ook sloot deze blush zich makkelijk aan bij mijn foundation. Vaak genoeg meegemaakt dat blushes erg irritant reageerden op mijn huid een wisselwerking vond er plaats. Bij deze gelukkig niet. Ik heb het op diverse merken foudnation uitgeprobeerd. Het kon allemaal heel makkelijk. Ook merk ik dat deze blush natuurlijk oogt. Als je twee lagen aanbrengt is het gewoon natuurlijk. Wil je echt een extra wow effect en een party look doe dan 5 lagen geloof je zult het erg leuk vinden. Deze blush is geweldig en heeft een mooie kleur.

20190415_004013

Boho compact matt poeder

Het irritante van mijn huid is dat het vettig is Alles wat ik erop smeer gooit hij er gewoon lekker makkelijk weer vanaf. Vooral met dit weer heb ik er extra last van. Het allerlergste is mijn voorhoofd en mijn neus. Een brillendrager zal zich hierin herkennen: je bril gooit je make-up van jeneus af.  Settingspray, coolingspray, primers niets helpt. Alleen sommige poeders helpen. Ik ben blij dat ik deze poeder heb ontdekt. Deze poeder remde mijn extra talg en zorgde ervoor dat mijn make-up er weer egaal op zat. Ben erg blij dat dat mijn make-up weer er gewoon op mijn huids zat zonder glans en zonder droge plekken. Het nadeel van een matte poeder kan zijn dat je huid gaat uitdrogen of je make-up er met gaatje op gaat zitten ( als je begrijpt wat ik bedoel). Gelukkig heir niet het geval. Lekker een smooth en prachtige look. Ik heb gewoon mijn voorhoofd neus en kin afgepoederd.

20190415_004044

Dit is de look:

Screenshot_20190325-113950_Gallery

 

Psst welk product staat er hoog op jouw wishlist??

29 thoughts on “Make up looks

  1. Ik heb zelf ook een gecombineerd/vettige huid. Ik herken jouw probleem zeker wel. Ik ga deze poeder aanschaffen. Het lijkt me iets voor mezelf.

  2. Wat vervelend voor je dat je problemen krijgt met je ogen als je mascara´s gebruikt. Ik heb het af en toe als er ammonium in zit. Ik krijg dan ook een branderige gevoel, gelukkig is het niet zo erg dat het gaat tranen. Ik ga gauw deze mascara halen.

  3. Wat goed om te lezen dat de mascara zo fijn is, ik heb scleral lenzen en vaak problemen met make-up, dit is voor mij ook een goede oplossing denk ik.

  4. Dat heb je mooi gedaan. De mascara en de blush lijken me erg interessant. Ik wil ook zulke mooie volle wimpers als jij.
    Ik heb een droge huid dus die die poeder kan ik helaas niet gebruiken, alhoewel hij er wel prachtig uitziet.

  5. Herkenbaar hier ook een brillendraagster die foundation loopt gewoon uit zo genant ?. Goed dat je een tip geeft om het af te poeder. Zal het eens uitproberen met deze poeder.
    Uoga gypsy mascara kende ik nog niet voordat ik je blog las. Daar ga ik ook naar kijken. En je look ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.