Fashion

Review: Tommy Hilfiger overhemd

 

Door: Fony & Bas

 

Tommy Hilfiger is echt ons favoriete merk. Van hemdvoorhemd.nl mochten we een overhemd uitkiezen. Onze keuze viel op Core classic shirt, regular fit overhemd twill wit. Vandaag gaan we deze overhemd reviewen. Lezen jullie mee??

Tommy Hilfiger

Dit is altijd al een merk geweest voor ons. Met name mijn broer is hier gek op geweest. Wij dragen echt super veel dingen van Tommy Hilfiger. Ook zijn we gek op Olymp overhemden die zijn ook altijd mooi. Maar toch werden w verliefd op deze overhemd van Tommy Hilfiger, we waren helemaal verkocht toen we hem op de site zagen. Wat zag het eruit als een prachtige overhemd. Nu moesten we hem nog in het echt bewonderen. Toen hij op onze deurmat plofte waren we helemaal verliefd. Wauw het was nog mooier dan op de foto. Nog mooier dan verwacht

Kwaliteit:

Wij zijn gek op overhemden, maar niet alle overhemden zitten lekker en zijn kwalitatief. Je hebt soms materialen die prikken en niet lekker zitten. Deze overhemd is van 100% katoen. Dat zit altijd luchtig en het meest prettigst. Ik kan zelf niet tegen veel andere stoffen. Die prikken en jeuken. De overhemd is ook nog eens strijkvrij. Ja dat is natuurlijk super handig. Wij zijn allemaal wel druk bezig met werken. Wie wil nu dagelijks zijn was strijken. Heerlijk wij zijn hier erg blij mee.

Geliefd:

Wij hadden maat s genomen dat is een maatje 38. Deze overhemd loopt to en met een maatje 44 dat is gelijk aan een XL. Deze overhemd valt enigszins strak. Ik houd van strakke overhemden maar niet dat je ervan stikt. Dat is precies wat deze overhemd biedt. Ik houd niet van hele wijde want dan zwem je erin. Mocht je hem ruimer laten zitten kies dan voor nog een maatje groter. Wil je echt een hele strakke overhemd dan kies je voor strakke overhemden op de site. Deze overhemd is super geliefd. Helemaal gek ben ik hierop. Toen ik in de spiegel keek bleef ik maar staren. Zo mooi vond ik hem. Ook mijn vriendin vond hem erg mooi. Verder heb ik ook complimenten gehad op een event waar ik heen ging laatst. Dat is toch altijd wel mooi om te horen. Dat je zelf iets mooi vindt en complimenten krijgt van anderen. Wat een super mooie overhemd. Je krijgt echt waar voor je geld als je kiest voor Tommy Hilfiger. Kwaliteit en super mooie overhemd. Welke man wil dat niet?

Verkrijgbaar bij hemdvoorhemd.nl voor 89,95

#samenwerking

 

 

One thought on “Fashion

Comments are closed.