Stedentrip naar… Antwerpen!

Door Ralph Siebers 

Voor een geslaagde stedentrip hoef je niet per se ver weg te gaan. Sowieso hebben wij Nederlanders het voordeel dat we vrij gemakkelijk naar een ander land kunnen reizen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Ieren of Australiërs. Zij zullen toch altijd gebruik moeten maken van de luchtvaat, willen ze een ander land bezoeken.

Continue reading

Review: wild dinner bord panda van cadeau.nl

A dinner for two is altijd een goed idee, zeker als je er een mooie borden bij hebt. Zo hebben cadeau.nl & Ditverzinjeniet.nl een hele mooie wild diner borden in hun assortiment. Van een kaketoe, giraffe, leeuw en een panda. Wij kregen 2x  panda borden om te testen. Vandaag gaan we deze borden reviewen. Lezen jullie mee??

Continue reading

Vrouwen Voetbal Tessa Wullaert

Wat als de Europese voetbalbonden het vrouwenvoetbal tussen 1921 en 1971 niet verboden hadden? De sport floreerde tijdens de Eerste Wereldoorlog, sommige wedstrijden lokten tienduizenden toeschouwers, maar omdat de mannelijke leiders in het vrouwenvoetbal een bedreiging zagen voor het mannenvoetbal, werden de dames naar de marginaliteit verbannen. Dit boek vertelt het (vaak frustrerende) parcours van het vrouwenvoetbal: van speelsters met schuilnamen, over WK-matches van amper tachtig minuten tot de geboorte van de Red Flames.

Continue reading

Recensie: ´Jij kunt toch niets´ Eduard Poot

Bij Uitgeverij Aspekt verscheen het boek ´Jij kunt toch niets´, van Eduard Poot. Eerder verscheen zijn boek De probleemleerling. Een boek dat ging over dyslexie en afstuderen. ´Jij kunt toch niets´ gaat over autisme. Dit boek gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

 

Continue reading

Huwelijksreis all inclusive Corendon Antalya

Zoals sommigen van jullie weten ben ik getrouwd in december. Vanwege Corona konden we niet op huwelijksreis maar we hebben we ervoor gekozen om in maart op huwelijksreis te gaan. We hadden via Corendon een all inclusive huwelijksreis geboekt naar Antalya. Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik ervan vond . Lezen jullie mee??

Continue reading