Review: VTech Bla Bla Blocks Boerderij en winactie 1x

Vtech brengt altijd gouden speelgoed uit op de markt. Ons hart maakt altijd een sprongetje als zij hun nieuwe speelgoed lanceren. We weten gewoon stiekem dat het altijd goed is. Vandaag laten we een van hun nieuwste ontwikkelingen zien de Vtech Bla Bla Blocks boederij. Deze zullen we vandaag reviewen. Ook maakt een van jullie kans op deze set. Lees snel verder…

unnamed

Schattige boerderij:

Wat een schattige boerderij hebben we voor ons. Hij is geschikt voor de leeftijdscategorie 1,5 tot 5 jaar. Hier op de redactie hebben we kinderen in deze leeftijdscategorie. Zij waren helemaal gek op deze boerderij. De boerderij zingt liedjes als je op de geluidsknopjes drukt. Wat leuk, dit hebben we nog nooit eerder gezien bij ander speelgoed, helemaal niet in boerderijvorm. Dit waarderen we enorm liedjes en een leuke boerderij wie wil dat nu niet?

Snapchat-180735600

Spelenderwijs en zingenderwijs. Lekker gezellig hadden we het hier op de redactie met deze bla bla block boerderij.  De kinderen zongen luidkeels mee en speelden met veel plezier met deze prachtige boerderij. Niet veel speelgoedmerken kunnen dit Vtech nadoen.

606923 Bla Bla Blocks - Boerderij main

Reuze-enthousiast:

De kinderen op de redactie waren zo dol op deze boerderij dat ze niet meer wilden stoppen met spelen. Dat is sowieso al een goed teken. Stiekem deden we ook mee en waren we ook reuze-enthousiast over deze boerderij. Het leuke aan Vtech speelgoed is dat het voor zowel meisjes als jongens bestemd is. Zo ook deze boerderij. Meisje of jongen ze hadden allebei speelplezier.

606923 Bla Bla Blocks - Boerderij kidshot 3

Winactie:

-Een van jullie gelukkige lezers maken kans op de Bla Bla Block Boederij.

Hoe maak je kans?

 • Volg ons op Instagram *
 • Stuur een mail met je adresgegevens naar ( beautyandbooksmagazine@gmail.com)

 

* Heb je geen Instagram geen probleem like ons dan op Facebook of volg met je e-mailadres onze blog ( rechterbalk van deze blog, telefoonconfiguratie onderaan).

Reglement: 

-Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd;

-Indien de verloten product niet meer beschikbaar is wordt het vervangen door een andere product.

-Vanwege privacy wordt de uitslag niet bekend gemaakt op socialemediakanalen. De winnaar(s) worden gemaild.

Deze winactie loopt tot en met 14 december 2019.

 

Heel veel succes iedereen.

panda-151587_960_720

Er zit een spamfilter op het blog.

Reageren op het blog op het commentformulier mag ook.

 

65 thoughts on “Review: VTech Bla Bla Blocks Boerderij en winactie 1x

 1. Wat gaaf! We zijn gek op alles van Vtech. Ons kleine meisje krijgt het speelhuis van bla bla blocks voor de kerst. Dus de boerderij zou een geweldige aanvulling zijn. Ik doe heel graag mee.

  • Hoeraaaaaaa wat een super prijs! We zijn altijd op zoek naar uitdagend speelleermateriaal en deze is leuk!!!!!! Duimen voor onze Lucas en Noa

 2. haha geweldig. Ik kan je zeggen dat dit soort speelgoed niet alleen bij de kids in de smaak vallen. Ook onze papegaai vind dit soort zaken reuze interessant. Geluid, kleur en bewegende objecten… De win actie laat ik aan mij voorbij gaan 🙂

 3. Wat een leuke actie! Wij zijn ook grote fan van vtech. Ik doe graag mee voor ons mannetje Jason die een onwijs zware start gehad heeft. Na een aantal keer osteopaat gaat het nu wel beter met hem en gaat hij lekker ontdekken en spelen ? dit zou hij echt geweldig vinden ??

 4. wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinzoon maar met dit prachtige exemplaar, zijn schoentje staat al klaar, ik zou zeggen vul het maar ???

 5. Wat een geweldige mooie prijs is dit wat je nu weggeeft , en waar wij een kans op kunnen wagen. Ik doe er super graag voor mee, want dit is echt fantastisch mooi speelgoed en deze VTech Bla Bla Blocks Boerderij zou prachtig zijn voor Bjorn. Hij gaat zijn ogen uitkijken als hij dit mag uitpakken, want van dieren is hij helemaal weg, het is nu al een grote kleine dierenvriend!!

 6. Met deze prachtige VTech Bla Bla Blocks Boerderij maak ik mijn jongste kleindochter heel erg blij.
  Ik heb geen facebook en Instagram( om privéredenen), maar volg wel op Bloglovin.
  Hoop voor haar mee te mogen doen.

 7. Ik maak graag kans op deze boerderij voor mijn neefjes.

  Ik volg je op Instagram (liekevv24) en Facebook (Lieke van Veen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.