Review: PUPA Milano Vamp mascara extra black

Vandaag ga ik de wereldberoemde Pupa Vamp mascara reviewen kleurnummer 100 (extra black). Lees je mee?

Screenshot_2016-11-13-13-31-08-1.png

 

De mensen die me al wat langer volgen weten dat ik weinig wimperhaartjes heb. Ik moet veel lagen mascara over elkaar heen smeren om een beetje wimperharen te zien. Ik had daarvoor een oplossing bedacht extra zwarte kleuren gebruiken en een wimperkrultang (soms valt het nog niet mee).  Ook heb ik last van gevoelige ogen mijn ogen kunnen niet veel mascara’s op de Nederlandse markt verdragen. Gelukkig bevat deze mascara geen parabenen. Gelukkig konden mijn ogen wel tegen Pupa Vamp mascara. Zo blij ben ik hiermee.

Verpakking:

De mascara zit in een rode verpakking. De mascara zelf heeft een grijze flacon met daarom de afdruk: PUPA mascara vamp.

Borsteltype:

Zandloper.

Inhoud:

9 ml

Land:

Italië

 

Screenshot_2016-11-13-13-34-28-1-1.png

Resultaat:

De mascara beloofde een valse wimpereffect. Deze mascara heeft zijn belofte  helemaal waar gemaakt. Nadat ik de mascara op mijn wimpers aanbracht was ik erg tevreden over het resultaat toen ik in de spiegel keek. Mijn wimpers oogden donkerder en voller iedere haartje bevatte volume. Megaveel volume. Ik zag ineens zoveel wimpers dat het leek dat ik nepwimpers in mijn ogen had gedaan. Dat krijg ik normaliter nooit voor elkaar met een parabenenvrije mascara. Mijn wimpers kregen veel meer volume en ook krulden ze makkelijker omhoog. Ik had het gevoel dat ik weinig moeite moest doen voor meer volume in mijn wimpers.  Ook oogde de mascara bijzonder mooi mede door het zandloper borsteltje zo kon iedere wimperhaartje de volume ervaren.

Screenshot_2016-11-13-12-48-54-1-1.png

Deze mascara lichtte mijn hazelkleurige ogen op. De oogkleur sprong van lichtbruin naar groen. Dus ook een tip om deze mascara te gebruiken om het groen in je hazel ogen op te lichten. Ook vond ik het fijn dat de mascara bleef zitten zonder dat ik het gevoel had dat mijn wimpers verzwaard aanvoelden. Mijn wimpers leken extra black. Ik heb extreem gevoelige ogen vaak heb ik bij veel mascara’s het gevoel dat er iets aan mijn ogen plakt en ook voel ik dat mijn ogen zwaarden aanvoelen. Gelukkig bleef deze mascara pijnloos zitten zonder te plakken en zwaar aan te voelen.

Screenshot_2016-11-13-13-29-12-1-1.png

Must have item?

Je kunt deze mascara niet missen. Dit is een van de topmascara’s op de Nederlandse markt. Deze mascara moet iedere vrouw in haar make-up tasje hebben.

Verkrijgbaar bij John Beerens, bol.com, Apotheekenhuid.nl.

7 thoughts on “Review: PUPA Milano Vamp mascara extra black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *