Review: Kaya heren schakelarmband braided metal met gravure

Door: Bas 

Van Kaya Sieraden mochten we een leuke item  uitkiezen. Wij gingen voor de heren schakelarmband braided metal met Gravure voor heren van stainless steel. Vandaag gaan we hem reviewen. Lezen jullie mee??

Kaya Sieraden:

Tanja Rakhou is eigenaar en ontwerper van Kaya Sieraden. De lijn is vernoemd naar haar dochter Kaya. Haar toen 3-jarige dochter plunderde haar sieradenkistje en wilde er net zo uitzien als haar moeder. Voor een feestje wilde haar dochter Kaya dus hetzelfde sieraad als mama.  Haar quote ‘dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen’. Aan deze oproep wilde ik natuurlijk gehoor geven. Écht alle winkels afgezocht naar zo’n sieraden set, maar nergens te vinden! Om haar droom waar te maken zei ze begin 2012 mijn baan op en schreef een plan. Het moest een eigen sieradenbedrijf worden voor moeders met dochters dat ook wat teruggeeft aan kansarme kinderen. Daarna sieraden ontworpen, labeltjes aangeschaft, een website ontworpen en van start gegaan. Toen kwam Kaya op de markt!

Gegraveerde heren armband:

Naar mijn mening zijn er weinig gegraveerde heren armbanden. Als ze er zijn zijn ze vaak gewoon helemaal zwart of gewoon standaard. Kaya sieraden voegt er wel iets extras aan toe. Ik zie wel dat ze een uitgebreide versies hebben van mannen armbanden. Heren armband graveren gaat een beetje anders aan toe dan de vrouwen armbanden. Deze armband is stevig gemaakt. Hij is van roestvrij staal (stainless steel). Heel handig voor de mannen die ook de afwas moeten doen van hun vrouw of vriendin even de handen uit de mouwen steken en je hoeft de armband niet af te doen. Ik heb 23 cm afmeting gekozen. 19 cm paste net niet. Ik ben eigenkijk een maatje m maar ik wilde hem toch wat ruimer hebben de armband. De armband voel je amper zitten. Hij is dus niet zwaar. Heerlijk als sieraden lekker luchtig zitten zonder verzwaard aan te voelen naast het feit dat ze mooi zijn.

Vriendschapsarmband

Kennen jullie die vriendschapsarmbandjes nog van vroeger? Ieder kind op de basisschool en later op de middelbare school had er een. Dit is net zo een vriendschapsarmbandje maar dan met je kinderen bijvoorbeeld. Je kan het ook met je partner maken. Dus de naam van je partner zetten is ook mogelijk. Mijn dochters zijn mijn oogappels. Van mijn ene dochter had ik al een armband en van mijn andere de jongste dochter nog niet. Het werd hoog tijd om eentje ook voor de jongste te nemen. Deze armband doet me eraan denken zo een vriendschapsarmband. Met mijn eerste vriendin had ik ook een vriendschapsarmband samen. Ik wilde deze keer net iets speciaals hebben wat een herinnering aan mijn dochter vereeuwigde in een armband. Mijn keuze was om mijn dochter´s naam en geboortedatum op de armband te zetten.  De armband is er in drie diverse maten 19 cm, 21 en 23 cm. Deze armband past bij alle soorten outfits. Dat vind ik wel erg fijn.

Super leuk armband:

Toen de armband op de redactie plofte was ik reuze-enthousiast. Hij was super mooi verpakt in een zwarte cadeauboxje met een witte opdruk. Toen ik de armband uitpakte was het nog mooier dan op het beeld. Super prachtig gewoon mooie kleur en hele mooie herinnering op de armband  vereeuwigd. Ik vind het een mooie armband. Ben er super tevreden mee. Ik weet zeker dat veel mensen hier erg blij mee zullen zijn met zo een super mooie armband. Alleen al de verpakking is super mooi. De armband ook heel erg. Alles was echt mooi.

Resultaat:

Ik ben gek op sieraden. Er zijn weinig sieraden die mijn hart stelen. Deze armband heeft mijn hart gestolen. Het is super kwalitatief, heel stevig ontworpen. Naast het feit dat het super mooi is en de naam en de geboortedatum erg mooi zijn gegraveerd erop.

Verkrijgbaar bij Kaya.

#samenwerking

 

4 gedachten over “Review: Kaya heren schakelarmband braided metal met gravure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.