Megabirthday giveaway part 3: Schaduwtaal 6x (GESLOTEN)

Deze maand is het feest ter ere van Sherry haar verjaardagsmaand trakteren we jullie dagelijks wel op een winactie een maand lang. Trakteren doen we jarenlang inmiddels al tien jaar maar al te graag met veel topboeken. Vandaag verloten we maar liefst 6 boeken van schaduwtaal van Elles Santegoets.  Ook kans maken op een van deze geweldige boeken? Lees dan snel verder…

 

De boeken die worden verloot zijn:

6x  Schaduwtaal van Elles Santegoets van Uitgeverij Aspekt lees hier de recensie.

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet en welk boek  je graag zou willen winnen of mail je adresgegevens naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie schaduwtaal wie weet dat je het boek in je bus ontvangt!

Optioneel:

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Wie de uitgeverij op Instagram volgt krijgt nog een extra lootje

Geef ook aub aan als je extra stappen hebt doorlopen zowel op het commentformulier, e-mail mogelijk. 

-Reglement:

Een boek per persoon, jonger dan 16 vraag je ouders om toestemming om mee te doen aan deze winactie,  over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 31 maart 2023.

Heel veel succes iedereen. 

 

Graag willen we Uitgeverij Aspekt & Elles Santegoets hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze winactie.

#samenwerking

Houd onze instagram  en onze blog in de gaten daar houden we ook meerdere winacties de hele maand.

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways deze hele maand niet alleen van boeken maar ook voor beauty, speelgoed en fashion. Houdt deze blog in de gaten.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

39 thoughts on “Megabirthday giveaway part 3: Schaduwtaal 6x (GESLOTEN)

  1. Ik doe graag mee met deze actie om het boek schaduwtaal te winnen.
    Ik vind de voorkant van het boek erg mooi trouwens.
    Ik volg jullie en de uitgever op insta.

  2. Gefeliciteerd, Sherry! Ik loot graag mee voor Schaduwtaal. Het lijkt me een inspirerend boek dat je meeneemt naar bijzondere plekken en door het leven van de auteur.

  3. Erg benieuwd naar dit boek! Heftig boek waarin de schrijfster haar ervaringen heeft verwerkt na de diagnose van een kwaadaardige tumor te hebben gekregen. Maak graag kans op schaduwtaal

  4. Hele leuke actie, ik doe graag mee voor Schaduwtaal! 🙂
    Heb helaas geen social media ofzo dus hoop dat er nog een kansje in zit haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.