Megabirthday giveaway part 2 Vtech speelgoed 2x GESLOTEN

Deze hele maand is het feest. Vandaag mogen we ter ere van redactielid Sherry haar verjaardag twee hele gave speelgoed verloten van Vtech. Zij is er namelijk een grote fan van. Wat is nu mooier dan je favoriete speelgoed van je favoriete speelgoed merk te verloten? Lezen jullie mee waar je kans op maakt?

Deze twee producten mogen we verloten

1x Zoemie het knuffelbijtje

1x 3 in 1 stapel & leer olifant

Optioneel:

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Wie Vtech op Instagam volgt krijgt nog een extra lootje

 

Hoe maak je kans?

Simpel reageer op het commentformulier voor welk product je meedoet  of mail je adres met productkeuze naar beautyandbooksmagazine@gmail.com o.v.v. vtech winactie

-Reglement:

Een product per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de bedrijven zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de organisaties, bedrijven, auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als producten uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan het bedrijf om te bepalen. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 31 maart 2023.

Heel veel succes iedereen. 

 

Graag willen we Vtech hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze winactie.

#samenwerking

Houd onze instagram in de gaten daar houden we ook meerdere winacties de hele maand.

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways deze hele maand, straks komt nog een giveaway en daarna nog de beautygiveaway die plaats ik later op de dag en de andere volgen van de week een maand lang. Bijna dagelijks volgt een winactie. Houdt deze blog in de gaten. Blijf deze blog in de gaten houden.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

 

 

 

 

 

 

 

73 gedachten over “Megabirthday giveaway part 2 Vtech speelgoed 2x GESLOTEN

  1. Leuke actie weer, ik doe graag mee voor de 3-in-1 stapel en leer olifant. Kan de kleine lekker mee aan de gang!

   P.s. nogmaals gefeliciteerd. Natuurlijk volg ik jullie op insta

 1. Wat leuk, die stapelolifant. Dat is echt speelgoed dat nooit meer weg te denken is en waar ze urenlang mee bezig zijn. Dit zou ik erg leuk vinden om te winnen voor mijn kleindochter Anna.

 2. Gefeliciteerd!! Ik doe graag kee voor mijn dochtertjes, de 3 in 1 stapel & leer olifant. Bijtje is ook heel leuk, maar er zijn al een handvol knuffeltjes die gezellig bij ons wonen.

 3. Als eerste van harte gefeliciteerd. Ik doe graag mee met deze actie voor mijn zwangere dochter. Ik zou haar enorm kunnen verrassen met de 3 in 1 stapel en leerolifant.

 4. Leuk! Ik doe heel graag mee voor Zoemie het knuffelbijtje!
  Onze kleindochter is helemaal gek van Vtech spulletjes. Duimen maarrr…

 5. Ik doe graag mee voor de 3 in 1 stapel & leer olifant. Super leuk voor mijn dochtertje Faye. Ik volg op Insta met @simscupoftea en VTECH volgde ik sowieso al! 🙂

 6. Wat een geweldige actie zeg, daar doe ik graag aan mee! Ik zou onwijs graag mijn nichtje willen verrassen met Zoemie het knuffelbijtje.

 7. Nogmaals gefeliciteerd, Sherry! Ik doe graag mee voor de 3 in 1 stapel & leer olifant, om mijn neefje blij mee te maken.

 8. Als ”Van der Bij’tjes” doen we natuurlijk heel graag mee dingen naar de Zoemie het knuffelbijtje. Wat zou dat enorm leuk zijn voor onze maan zeg als ze hier mee mag gaan spelen en knuffelen!

 9. Ik moet zeggen dat ik ze allebei erg leuk vind. Vtech heeft erg leuk speelgoed, ons zoontje is thuis gek op de dingen die hij er al van heeft. Als ik dan echt moet kiezen ga ik voor de stapelolifant, maar ik vind het bijtje ook erg leuk.

 10. De olifant is zo leuk voor mijn zwangere collegaatje. Ik loot daar graag voor mee. Ik volg jullie en vtech via mijn bookstagram.

 11. Ik zou mijn nichtje graag verrassen met het schattige knuffeltbijtje. Je weet maar nooit. En nog gefeliciteerd natuurlijk.

 12. Ik doe graag mee voor Zoemie het knuffelbijtje voor mijn kleindochter die wel een leuke troost kan gebruiken. Ik volg beide instagram

 13. Ik doe graag mee voor de 3 in 1 stapel & leer olifant. Mijn zoontje zal hier heel blij mee zijn als hij wat groter is en op ontdekking mag gaan.

 14. Zoemie het knuffelbijtje zou ons meisje echt geweldig vinden, kan ze lekker knuffelen als ze weer niet kan slapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.