Megabirthday giveaway part 1: Een verboden dochter uit India 3x (GESLOTEN)

Vandaag is redactielid Sherry jarig en wie jarig is trakteert. Trakteren doen we jarenlang inmiddels al meer dan tien jaar maar al te graag met veel topboeken. Deze hele maand is het feest. Deze hele maand trakteren we jullie op diverse winacties een maand lang. Er volgen dus dagelijks meerdere winacties een maand lang. Vandaag verloten we maar liefst 3 boeken van Een verboden dochter uit India van Asha Dijkstra in samenwerking met Uitgeverij Aspekt.  Ook kans maken op een van deze geweldige boeken? Lees dan snel verder…

De boeken die worden verloot zijn:

3x  Een verboden dochter uit India lees hier de recensie.

Hoe maak je kans?

-Reageer hieronder op het commentformulier dat je meedoet en welk boek  je graag zou willen winnen of mail je adresgegevens naar beautyandbooksmagazine (@)gmail.com  o.v.v winactie verboden dochter uit India wie weet dat je het boek in je bus ontvangt!

Optioneel:

-Wie onze Instagrampagina volgt krijgt een extra lootje

-Wie de Uitgeverij volgt op Instagram een extra lootje

-Wie Facebook liket krijgt nog een extra lootje

-Reglement:

Een boek, per persoon, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, winnaars worden gemaild, vraag toestemming aan je ouders als je minderjarig bent om mee te doen aan deze winactie, reageren binnen 7 dagen enz. Graag een geldige e-mailadres invullen op het commentformulier (e-mailadres is publiekelijk afgeschermd), e-mailadres wordt gebruikt om de prijswinnaar te mailen en adres op te vragen en eventueel als jullie een e-book hebben gewonnen hier een link toe te sturen, wij en de uitgevers zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten door de postbedrijven ( wij bieden geen vervanging aan), uiteraard worden uw gegevens niet zomaar doorgespeeld behalve aan de auteurs en uitgevers om de prijs op te sturen hierna vernietigen wij de gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor druk-en of zetfouten in boeken. Verder zijn we niet aansprakelijk als boeken uitverkocht zijn voor winacties, er kan vervanging worden geboden maar dit is niet verplicht dit is aan de uitgevers en of auteurs. Beauty & Books Magazine is niet aansprakelijk hiervoor.

-Deze winactie loopt tot en met 4 april 2023.

Heel veel succes iedereen. 

 

Graag willen we Uitgeverij Aspekt hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze winactie.

#samenwerking

Houd onze instagram in de gaten daar houden we ook meerdere winacties de hele maand.

#Pssst:  Wij beloven jullie ook andere giveaways deze hele maand, straks komt er nog een giveaway en daarna nog de beautygiveaway die plaatsen we later op de dag en de andere volgen van de week een maand lang. Bijna dagelijks volgt een winactie. Houdt deze blog in de gaten. Blijf deze blog in de gaten houden.

#Wij hebben een spamfilter op onze blog staan dat betekent dat niet iedere reactie meteen zichtbaar is op het blog. Wij doen hard ons best om deze dan iedere avond te ontspammen! Graag vragen we jullie geduld.

 

 

68 thoughts on “Megabirthday giveaway part 1: Een verboden dochter uit India 3x (GESLOTEN)

 1. Lijkt me een prachtig en meeslepend – en ongetwijfeld ook verdrietig – boek. Ik houd van dit soort non-fictie verhalen en maak daarom graag kans het te mogen winnen en lezen.

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag Sherry! En heel lief dat je ons trakteert. Ik waag graag een kansje voor dit interessante en meeslepende boek.

 3. Ik doe graag mee om een kans te maken op het boek:
  Een verboden dochter uit India
  IK zal het boek geven aan een héle goede vriendin van me
  die dit zeer zeker zal waarderen

 4. Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sherry. Heel graag doe ik mee voor dit ontroerende boek. Mijn dochter is ook geadopteerd uit India en haar zou Ik graag dit boek geven. Denk dat ze er erg blij mee zal zijn.

 5. Ik doe heel graag mee om dit prachtige boek ‘een verboden dochter uit India’ te winnen!
  Ik volg jullie sowieso op instagram/facebook!

 6. .. ga van start Sherry van harte te feliciteren CONGRATS en PROOST. Ik volg jullie al op alle sociale kanalen.. wil graag meedoen aan Een verboden dochter uit India. Ben benieuwd

 7. Heel graag loot ik mee voor dit indrukwekkende boek waar jullie 5 sterren voor gegeven hebben.
  Ik volg jullie en de uitgever op instagram en ook facebook heb ik geliked.

 8. Graag doe ik mee voor het boek: Verboden dochter uit India.
  Mijn dochter komt ook uit India en haar zou ik dit boek graag willen geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.