5 originele cadeau-ideeën

Wat kun je iemand cadeau doen? Er zijn veel originele cadeau-ideeën. Geef de persoon een onvergelijke dag door onze tips. Lezen jullie mee??

#1 Bongo bon

Geef een leuk hotel, zwembad, wellness cadeaubon van bongo cadeau. Je kunt kiezen uit diverse gelegenheden en landen. Wij hebben laatst nog een leuke cadeaubon unieke momenten met twee cadeau gedaan.

#2 Hangmat

En hangmat cadeau doen is ook erg super origineel. Je hebt verschillende soorten hangmatten. Met een grote tuin kun je zeker je hangmat in de tuin plaatsen of als je met de winter toch wil hangmatten dan moet je een overdekte tuin hebben.  Geef dan wel een hangmat met standaard of koop de hangmatstandaard erbij.

#3 Foto op aluminium

Foto op aluminium is echt een origineel cadeau. Heb je een leuke foto ga hier dan zeker voor? Fotocadeau heeft echt leuke dingen om foto´s op de bedrukken zo ook een foto op aluminium.

#4 Tas met naam 

Geef een leuke teddy tas met naam cadeau. Wat is nu leuker dan je naam op je eigen schattige teddy tas? Yoursurprise heeft echt inspiratie genoeg.

#5 gepersonaliseerde armband Kaya

Geef een keer een leuke schakelarmband cadeau van Kaya. Je hebt ook babyarmbanden, moeder en kind armbanden. Ook kettingen op naam. Je hebt echt super veel gepersonaliseerde sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.