Gastartikel: Voor Wie Zijn Moedermelk Sieraden?

Vandaag een artikel van Soma van Mama Jewels over moedermelk sieraden. Lezen jullie mee??

Wellicht heb jij ook al gehoord van de nieuwe trend op het gebied van sieraden; Moedermelk sieraden. Het zijn diverse soorten sieraden waarin een beetje moedermelk verwerkt wordt. Veel vrouwen kiezen ervoor om deze sieraden te dragen als unieke herinnering. Een herinnering aan de bijzondere periode van borstvoeding geven, maar ook als herinnering aan de unieke band tussen moeder en kind. Echter zijn moeders niet de enige die moedermelk sieraden kunnen dragen.

In principe zijn moedermelk sieraden voor iedereen. Alhoewel deze juweeltjes veelal door moeders worden gedragen, kunnen in principe beide ouders plezier hebben van dit unieke sieraad. Daarnaast kunnen ook kinderen een moedermelk sieraad dragen. Het is immers voor iedereen een bijzonder sieraad dat de geboorte van een kind op een fantastische manier vereeuwigd.

Moedermelk sieraden zijn veelzijdig en je kunt er dan ook alle kanten mee op. Van prachtige moedermelk ringen tot unieke moedermelk bedels voor armbanden of halskettingen, de mogelijkheden zijn groots. Zelf moeder geworden? Dan is het kopen van een moedermelk sieraad wellicht interessant. Is iemand in jouw omgeving trotse moeder geworden? Dan is het wellicht een leuk cadeau idee!

Verschillende soorten moedermelk sieraden

Aangezien moedermelk sieraden verkrijgbaar zijn in verschillende soorten en maten, is er voor iedereen wel een passend sieraad te vinden. Voor kinderen zou bijvoorbeeld een unieke moedermelk bedel leuk zijn, die aan een armbandje bevestigd kan worden. Voor moeders is een moedermelk ring momenteel razend populair. Dit pareltje herinnert jou als moeder dagelijks aan de bijzondere periode van het nieuwe moederschap.

Onderstaand een opsomming van de unieke moedermelk sieraden van Mama Jewels.

  • Moedermelk ringen
  • Moedermelk bedels
  • Moedermelk halskettingen

Alle moedermelk sieraden zijn verkrijgbaar in diverse metalen. Zilver, witgoud, geelgoud of roségoud, het kan allemaal. Ook een moedermelk sieraad in combinatie met diamantjes is een mogelijkheid. Alhoewel de pareltjes in veel moedermelk sieraden een traditionele melkwitte kleur hebben, zijn er ook andere kleuren mogelijk. Van roze bedel tot ring met groene moedermelk steen, er is sprake van een grote diversiteit.

Mama Jewels kenmerkt zich niet alleen met een zeer diverse collectie, maar ook met de meest hoogwaardige producten. De duurzame moedermelk sieraden van Mama Jewels hebben dan ook een lange levensduur.

Geef een moedermelk sieraad cadeau

Moedermelk sieraden zijn hét ideale pareltje voor iedereen die op zoek is naar een fantastisch kraamcadeau. Iedere ouder zou zich immers gelukkig prijzen met een dergelijk uniek cadeau. Een cadeaubon van Mama Jewels vormt dan ook een fantastisch geschenk voor iedereen die binnenkort op kraamvisite gaat.

De hoogwaardige kwaliteit van de Mama Jewels moedermelk sieraden resulteert in een duurzaam cadeau. Een cadeau waar iedere moeder een leven lang plezier van kan hebben. Het doel van moedermelk sieraden is immers dat deze de sterke band tussen moeder en kind vereeuwigd.

Kies zelf een uniek sieraad uit de collectie van Mama Jewels en geef de verzendkit aan de nieuwe ouders, of kies voor een cadeaubon zodat de kersverse moeder het heft in eigen hand kan nemen. Het uitzoeken van sieraden voor iemand anders blijft immers een kunst.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.