Review: Fotocadeau.nl Foto op aluminium

Beste lezers,

Kennen jullie dat dat jullie een product echt zo lang op de wishlist hebben staan maar het er niet van kwam. Dat had ik met een foto op aluminium. Ik wilde altijd al een foto van mezelf op aluminium hebben. Nou mocht ik van Fotocadeau.nl een foto naar keuze op aluminium laten bedrukken. 

Mijn mening:

Ik heb geen foto’s hangen in huis. Ik ben best wel een eenvoudig persoon als het op lifestyle en interieur aankomt. Nu komt daar langzamerhand verandering in. Ik wil wel wat meer kleur en meer dingen aan de muur. Bovendien hebben we een vrij nieuwe woning dus het is nogal kaal aan de muren. Daar kwam laatst gauw genoeg een verandering aan. Ik wilde altijd een lifesize foto van mezelf aan de muur hangen. In mijn andere woningen was er geen plaats voor een lifesize foto wel voor kleine foto’s maar ja ik wil natuurlijk opvallen met iets groots. Nu heb ik een nog groter huis het kan nu allemaal. Ik was zo blij dat ik van fotocadeau.nl een foto op aluminium mocht laten drukken. Ik koos voor mijn bruidsfoto op aluminium. Ik vind dat toch wel een bijzonder moment zo aan de muur vastgelegd. Mijn afmeting was 60x90cm. Helemaal perfect. Toen het binnenkwam op de redactie spatte de enthousiasme er van af. Ik kon wel een vreugde dans doen, want het was super mooi. Wauw het was nog mooier dan ik had durven te dromen. De kwaliteit, de contrast echt werkelijk alles was super mooi. Ik had wel hele kwalitatieve foto’s maar alsnog weet je niet hoe een foto uitpakt op een lifesize product. Wat was ik super tevreden over deze foto. Ik besloot hem om het een plekje in de woonkamer te geven boven onze grijze bank. Ik vond het echt mooi om het daar te plaatsen omdat de woonkamer het meest wordt gebruikt, zeker als er visite komt. Het is dan echt in de picture. Dat vind ik echt super leuk, dat de foto dan opvalt. Wij hadden vanwege corona een kleine bruiloft moeten geven met helaas maar 10 mensen, meer mocht niet. In plaats van alleen een fotoalbum tonen van de bruiloft is het echt super leuk en origineel dat je dan ook je bruiloftsfoto op lifesize formaat op aluminium hebt.

@sherrymasters1

#desiwedding #weddings #pictures #shoots #weddingtiktok #wedsingdress #desi #photography #2023❤😍 #couple

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

Vestiging:

Er worden wat benodigdheden geleverd. Je kunt het ophangen met een metalenophangsysteem op een lage ruimte of je doet makkelijk met dubbelzijdige plakband ophangen op een hoge ruimte. Wij hebben metershoge ruimte dat is echt moeilijk om alles daar op te hangen zonder ladder. Onze nieuwe ladder is in bestelling. De plakband kan je kopen bij de Action voor enkele euro’s. Mijn man is super handig met klussen e.d. hij besloot het met een dubbelzijde plakband zowel boven als benden en aan de zijkanten geplakt. Het is toen heel gemakkelijk aan de muur gevestigd. Hij bleef lekker hangen. Hij is erg stevig vast aan de muur.

 

Omdat de foto heel hoog hing ziet de foto die ik heb gemaakt er anders uit, dan de werkelijkheid. 

Hoe werkt het?

Je klikt op de link van hun site. Vervolgens upload je je foto. Ik koos voor mijn bruiloft foto de religieuze bruiloft. Je kiest een formaat en de prijs is direct zichtbaar. Je hebt ook een keuze welke uitsnede je wil staand of liggend, aluminiumsoort, geborsteld of wit en tot slot kies je waar je het voor wil gebruiken binnen of buiten.  Als extra keuze biedt fotocadeau aan dat ze je foto op kwaliteit controleren. Dat kan voor een bedrag van €2,47. Dat heb ik ook laten doen. Tot slot maak je een account aan als je die niet hebt en bestellen maar. Binnen enkele dagen is het geleverd. Ze leveren best wel snel.

Conclusie:

Wauw wauw en nogmaals wauw is wat ik denk als ik dit aan de muur zie hangen. De wauwtjes heb ik ook gehad van familie en vrienden die op bezoek zijn geweest. Ze vonden het ook super mooi en sommige mensen overwogen ook om een lifesize foto aan de muur te laten hangen op aluminium. Dat is echt nog eens een mooie compliment. Ik ben super blij met deze prachtige foto. Jullie zullen dat vast ook worden. Ik heb van iedereen complimenten gehad op mijn verjaardag die ik vorige jaar had gevierd voor het eerst in mijn leven over deze foto. Ik heb hem opgehangen in de woonkamer boven de grijze bank. Lekker hoog. Iedereen die binnen komt valt meteen de foto op. Ze hebben ook erg veel complimenten gegeven. Dat doet dan weer erg goed.  Als je op de foto tikt zie je geen afdrukken of slagen erin. Ik test de kwaliteit op zo een manier. Hij is nog mooier dan ik had verwacht. Ik ben echt blij dat ik zo een mooie foto van mijn bruiloft aan de muur heb. Ik wil nog meer foto’s nu ik deze heb gezien. Ik ga binnenkort meer bestellen  Laat ook zo een foto op aluminium drukken. Het is het echt helemaal waard. Naast een mooie foto krijg je een mooie herinnering terug voor eeuwig op een lijstje. Wauw wat was het toch weer eens heel mooi. Super tevreden weer hier. 

Fotocadeau assortiment:

Fotocadeau heeft echt van alles in haar assortiment van een fotokoffer tot en met een foto op canvas, gepersonaliseerde mok met foto’s, chocolade met foto, onderzetters glazen, inductieonderzetters, magische foto mok,  ‘een placemat groen is één van de mogelijkheden bij Fotocadeau ook kun je bij Fotocadeau online een huisnummerbord maken “maken. Je hebt er van alles.  Bij Fotocadeau.nl kun je ook onderzetters met tekst bestellen. Ook is het mogelijk om een placemat te maken. Hoog op mijn wishlist staan nog de volgende dingen: gouden hart op een inductiebeschermer, een kussen met foto, een foto op schoolplaat, een foto op aluminium, een broodtrommel met foto en een tuinposter kan zeker niet ontbreken. Fotocadeau is echt een webshop voor fotoliefhebber die net iets meer uit foto´s willen halen dan de gemiddelde persoon. Ze kunnen bijna overal wel een foto op plaatsen. Dat doen niet veel webshops hun na. Ik ben super blij dat ik producten mocht testen. Wat een eer was dat. Super mooie producten hebben ze. Ik ben benieuwd naar nog meer. De prijzen vallen zeker mee. Bijna niets is echt duur. Je krijgt echt waar voor je geld.

Verkrijgbaar bij fotocadeau.nl prijsklasse vanaf €19,95,- afhankelijk van wat je kiest. Ook spelen de afmetingen een rol.

Lees hier nog meer reviews van fotocadeau:

Beer met foto lees je hier

Gepersonaliseerde koffer met foto review lees je hier.

Een review van de inductiebeschermer lees je hier.

Omdat de foto heel hoog hing ziet de foto die ik heb gemaakt er anders uit, dan de werkelijkheid. 

3 thoughts on “Review: Fotocadeau.nl Foto op aluminium

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.