Review: inductiebeschermer gouden hart op een zwarte achtergrond

Je inductieplaat opfleuren hoe doe je dat? Met een mooie inductiebeschermer van fotocadeau.nl We kregen er eentje toegestuurd vandaag gaan we deze beschermer reviewen. Lezen jullie mee???

Gouden hart inductiebeschermer :

Wij hebben een zwarte inductieplaat. Nooit namen we een beschermer. Toen we eentje mochten uitkiezen waren we echt enthousiast. Er zaten echt super mooie beschermers tussen, het was lastig om eentje uit te kiezen. Je hebt er van marmeren, fruit, strand/zee, leren tot en met betonnen beschermers. Toch viel de keuze op een gouden design. Ik koos voor gouden hart op een zwarte achtergrond. Deze sprong er echt helemaal uit. Ik was meteen verkocht toen ik deze op de site zag. De inductiebeschermer is ook verkrijgbaar met je eigen foto. Je hebt er diverse maten. De kleinste is 57.6x 51.6 en de grootste is 91.6 x 52,7 cm. Wij kozen voor 80.2 cm x 52.2 cm. Ook kon je kiezen of je een microvezeldoekje erbij wilde of niet. Ik koos hier wel voor.

Hoe werkt het?

Je klikt op de link van hun site. Vervolgens kies je uit een van de collecties een model naar keuze. Ik koos voor een gouden design, je hebt ook specerijen, landschappen, wereldkaar van alles dus. Er is een ruime keuze. Daarna selecteer je de maat. De prijs is zichtbaar vervolgens maak je een account aan als je die niet hebt en bestellen maar. Binnen enkele dagen is het geleverd. Ze leveren best wel snel.

Mijn mening:

Ik vond deze beschermer nog mooier dan op de foto. Wat een super mooie inductiebeschermer. Het was een juiste keuze. Een hartje is echt een symbool voor de liefde. Ik dacht dat past wel bij ons thuis. De inductiebeschermer paste echt goed. Ik heb twee cm ruim gemeten. Ik houd niet van exacte afmetingen. Liever iets te groot dan te klein zeg ik altijd. De maat was goed. De beschermer is super kwalitatief en stevig. De gouden collecties op de site hebben meer dan 15 designs. Als je net een luxe uitstraling wil geven aan je keuken dan helpt de inductiebeschermer je er zeker bij. Het is echt een origineel idee ook. Super mooie inductiebeschermer. Je mag de inductiebeschermer niet op een hete kookplaat zetten. Altijd wachten tot hij afgekoeld is.

  • Gemaakt van 2mm zacht vinyl
  • Beschermt de kookplaat tegen beschadigen
  • Breid je werkblad uit wanneer je niet kookt
  • Uitgerust met een anti-slip laag
  • B1 gecertificeerd brandwerend materiaal

Er vliegt ook vaak stof op een open kookplaat. Dat was hier niet meer het geval. Na het schoonmaken en drogen gingen we deze erop zetten. Het resultaat was een super mooie en schone kookplaat. De beschermer is stevig. Hij  is super kwalitatief. Ik zou zeggen doe een ander dit cadeau of verwen jezelf. Zo een beschermer is echt onmisbaar in een luxe keuken.

Fotocadeau assortiment:

Fotocadeau heeft echt van alles in haar assortiment van een fotokoffer tot en met een foto op canvas, gepersonaliseerde mok met foto’s, chocolade met foto, onderzetters glazen, inductieonderzetters, magische foto mok,  ‘een placemat groen is één van de mogelijkheden bij Fotocadeau. Je hebt er van alles.  Bij Fotocadeau.nl kun je ook onderzetters met tekst bestellen. Ook is het mogelijk om een placemat te maken. Hoog op mijn wishlist staan nog de volgende dingen: gouden hart op een inductiebeschermer, een kussen met foto, een foto op schoolplaat, een foto op aluminium, een broodtrommel met foto en een tuinposter kan zeker niet ontbreken. Fotocadeau is echt een webshop voor fotoliefhebber die net iets meer uit foto´s willen halen dan de gemiddelde persoon. Ze kunnen bijna overal wel een foto op plaatsen. Dat doen niet veel webshops hun na. Ik ben super blij dat ik producten mocht testen. Wat een eer was dat. Super mooie producten hebben ze. Ik ben benieuwd naar nog meer. De prijzen vallen zeker mee. Bijna niets is echt duur. Je krijgt echt waar voor je geld.

Verkrijgbaar bij fotocadeau.nl prijsklasse vanaf €44,95 -afhankelijk van wat je kiest. Ook spelen de afmetingen een rol.

Lees hier nog meer reviews van fotocadeau:

Beer met foto lees je hier

Gepersonaliseerde koffer met foto review lees je hier.

3 thoughts on “Review: inductiebeschermer gouden hart op een zwarte achtergrond

  1. Die is leuk! Wij zijn ook nog op zoek naar zoiets alleen er is zoveel keus dat het moeilijk word en we er daarom niks mee doen haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.