Review: Teddybeer met foto van fotocadeau.nl

Ik vind fotocadeau.nl echt een ontzettend goede site. Ze hebben zoveel producten in hun assortiment. Zo mocht ik ook iets uitkiezen en reviewen. Lezen jullie mee wat dat is??

Beer met foto:

Ik heb vanaf mijn geboorte een connectie met beren. Ze hebben iets speciaals en maken je blij. Van fotocadeau.nl mochten ik een beer met foto uitkiezen. Het was heel makkelijk om deze foto toe te voegen. Des te hoger de resultatief des te beter het resultaat.

Je klikt op de link van hun site. Vervolgens druk je op beginnen met bestellen. Je load je foto op. Je drukt vervolgens op volgende. Je hebt een bruine of een witte variant van deze beer. Ik koos voor bruine beer. Wit wordt snel vies. Laat je foto altijd controleren hier betaal je 2,49 extra voor maar het is echt aan te raden. Vervolgens druk je op in winkelmand. Dan vul je je adresgegevens in en binnen drie werkdagen is hij bij je thuis.

Ik was helemaal verliefd op deze beer. Ik koos ervoor om mijn trouwfoto op de beer te laten drukken. Hij is echt super mooi. Ik ben bij het stadshuis in het wit getrouw en traditioneel/religieus in het rood. Ik wilde de foto voor eeuwig bij me hebben. Wat is nu mooier om deze beer met je eigen favoriete trouwfoto te hebben. Ik ben super super blij met deze beer.

Het eindresultaat is geweldig. Hij ligt om de hoek bij de ingang van de gang, zodat iedereen die binnenkomt het beertje met de prachtige trouwfoto ziet. Ik heb super veel complimenten gehad over deze beer. Ze vonden het ook een origineel huwelijkscadeau.

Dat is waar doe zoiets cadeau geloof me een bierenliefhebber zal het zeker erg leuk vinden. Eigenlijk zal een niet-berenliefhebber dat toch ook vinden. Het beertje is super schattig. De foto is van hoogwaardige kwaliteit. Deze beer is super mooi. Ik ben echt helemaal tevreden en raadt jullie ook aan om zo een beertje met je eigen (trouw)foto in huis te halen.

Fotcadeau assortiment:

Fotocadeau heeft echt van alles in haar assortiment van een fotokoffer tot en met een foto op canvas, gepersonaliseerde mok met fotos, chocolade met foto, inductieonderzetters, magische foto mok. Je hebt er van alles.  Bij Fotocadeau.nl kun je ook onderzetters met tekst bestellen. Ook is het mogelijk om een placemat te maken. Hoog op mijn wishlist staan nog de volgende dingen: gouden hart op een inductiebeschermer, een kussen met foto, een foto op schoolplaat, een foto op aliminium, een broodtrommel met foto en een tuinposter kan zeker niet ontbreken. Fotocadeau is echt een webshop voor fotoliefhebber die net iets meer uit foto´s willen halen dan de gemiddelde persoon. Ze kunnen bijna overal wel een foto op plaatsen. Dat doen niet veel webshops hun na. Ik ben super blij dat ik producten mocht testen. Wat een eer was dat. Super mooie producten hebben ze. Ik ben benieuwd naar nog meer. De prijzen vallen zeker mee. Bijna niets is echt duur. Je krijgt echt waar voor je geld.

 

Verkrijgbaar bij fotocadeau.nl prijsklasse 20,97-32 euro afhankelijk wat je kiest. Er is nu 30% dus ik zou zeggen even aanvallen mensen.

De vorige keer reviewden we een fotokoffer lees het hier na.

#samenwerking

5 thoughts on “Review: Teddybeer met foto van fotocadeau.nl

  1. Wat een origineel kado leuk voor trouwen, verjaardag of huwelijk, je kan er alle kanten mee op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.