Recensie: Kroniek van een dorpsjongen

Bij Amazone verscheen het boek Kroniek van een dorpsjongen van Pieter wouter Broekharst. Dit boek gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

Cover:

Op de cover zien we een naakte vrouw die haar borst verbergt. Haar donkere krullen rijken net tot aan haar borsten. Leuke cover.

Het verhaal:

Kroniek van een dorpsjongen is een levensverhaal, maar geen autobiografie. De hoofdpersoon Frederik Brocard vertelt over zijn jeugd en zijn vriendjes, en over de buurt waar hij opgroeide, de buren en andere buurtbewoners. Het is een verhaal over alledaagse gebeurtenissen, maar ook over liefde en verlies, over vreugde en verdriet, seksuele uitspattingen en erotische ontboezemingen. Na jaren in Frankrijk te hebben nieuwe gewoond, keert hij terug naar zijn geboortedorp, en vindt er nieuwe vrienden.

Onze mening:

Een boek met diverse thema´s. Super goed boek heeft de auteur Pieter Wouter Broekharst geschreven. Vanaf de eerste paar bladzijdes werd het algauw duidelijk dat de auteur goed kan schrijven. Hij lokt de lezers mee in het verhaal. Je kunt door zijn prettige schrijfstijl niet meer stoppen met lezen. We hebben het boek binnen no-time verslonden. Het boek bevat drama, religie, spanning, erotiek en soms grappige momenten. Frederik gaat ook naar de kerk. Heel fijn dat het boek vanuit de ik-vorm wordt geschreven. Hierdoor voel je je verbonden met de gedachtegoed van de hoofdpersoon. De erotische scènes worden goed beschreven.

Ze stapte uit heer onderbroek, die op de vloer lag en liep met haar opgetrokken rokje en wiebelende billen voor mij de trap op. Terwijl ik haar volgde maakte in mijn broekriem al los en de rits van mijn gulp open.

´We gaan in de slaapkamer van mijn ouwetjes, hoor. Dat maak ik straks wel weer netjes´, grijnsde ze. In de slaapkamer liet ze haar rakje zakken en trok haar truitje uit, en ik maakte haar bustehouder los, waardoor een paar welige en stevige borsten onthuld werken. Ze liet zich op haar rug en op het bed vallen en spreidde haar benen. Ik liet snel mijn broek en boxenshort zakken en trok mijn polioshirtje uit, en ging naast haar liggen en liet mijn handen over haar lichaam dwalen. Haar jonge, roze tepels werden hard onder mijn strelende tong en zij spreidde haar benen wijd toen ik mijn vingers tussen haar schaamlippen duwde.

´IK BEN NOG maagd hoor´, giechelde zij. ´Dat is toch niet normaal als je twintig bent. Ze had duidelijk haast om aan die fysieke gesteldheid een eind te maken, WANT ze had geen belangstelling voor verdere inleiden schermutselingen. Intussen had ze mijn stijve paal te pakken en hijgde `Kom er in , kom erin!´

´En zet je hoed af`, grinnikte ik,  `verdomme , ik heb geen hoedje.´

´Geeft niet`, steunde zij, `dan ga je maar voor het zingen de kerk uit. `

Ik duwde haar dikke dijen wat verder uit elkaar en wentelde mij tussen haar gespreide benen en schoof voortvarend bij haar naar binnen.

Har orgasme liet niet lang op zich wachten en na wat gesteun en gekreun zuchtte zij: “Ah… a…a aamen!”

Hallelujahh`, hijgde in erachteraan want ik kon mij nog op tijd terugtrekken voor het psalmzingen en mijn sperma spoot over haar dikke dijen. Terwijl we op adem kwamen pakte zij mijn ingedutte jongeheer.

“Lekker ding, hoor”, grinnikte zij.

“Steek hem maar in je mond”, reageerde ik “dan kom hij wel weer op temperatuur. “

Ze boog zich over me heen en nam mijn penis in haar mond en na aarzelend begin zoog en sabbelde alsof ze het eerder had gedaan. Toen zij van mening was dat mijn paal hard genoeg was herhaalden wij de actie.

 

Meesterwerk:

Des te verder je in het boek komt des te leuker het wordt. We bleven maar doorlezen. Er zijn weinig boeken die vanaf het begin tot en met het einde leuk blijven. Kroniek van een dorpsjongen is er eentje van. Voordat je het beseft heb je 323 pagina´s tellend boek binnen no-time verslonden. Het is lastig om een goed boek te schrijven dat zoveel pagina´s telt. Vaak dwaalt een verhaal af na een tijde. Maar dit boek was anders. Het bleef erg leuk en goed. Het is Pieter echt goed gelukt. Hij heeft een meesterwerk neergezet. Dit boek zou verfilmd moeten worden. Wij zouden hier graag naar kijken. Het boek is een aanrader voor iedereen. Dit boek krijgt vijf sterren.

Verkrijgbaar via Amazone en Barnesandnoble

#samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.