Review: Australian glow producten

De zomer is in Nederland, wel minder dan in andere landen zoals Spanje waar het momenteel een hittegolf van minimaal 40 graden is. Wat is nu mooier om een mooie glow teint te hebben. Daar heeft Australian glow wel een oplossing voor met haar nieuwe glow tan lijn. Die gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee??

 

De producten die we gaan reviewen zijn:

  • Self tan mousse
  • Gradual tanning lotion
  • Tanning mitt double sided applicator

 

De gevaren van zonnebanken:

Wij Nederlanders hebben vaak de neiging om een zonnebank te nemen met name in de winter. Dit is super slecht voor je huid en kankerveroorzakend. Je kunt of liever natuurlijk in de zon zitten met zonneblok of lekker gaan tannen. Dat laatste dat is het minst gevaarlijk natuurlijk. Je krijgt een teint en het blijft een tijdje.

Australian teint:

Australian glow belooft een egaal zomers kleurtje. Alsof je in Australië op vakantie bent geweest zonder een oranje glow. De ingrediënten zijn biologisch en zorgen voor hydratatie. Super goed tannen zonder uit te drogen. Voor de vegans onder ons deze producten zijn 100% vegan en ook nog eens dierproefvrij. Bovendien is de verpakking gemaakt van oceanwaste plastic. De verpakking is navulbaar.

Review:

Self tan mousse:

Super goed vinden we de biologische ingrediënten van deze mousse. Deze biologische ingrediënten hebben ervoor gezorgd dat we geen irritatie aan de huid kregen. We hebben een zeer bleke huis en een iemand op de redactie heeft een normale huidskleur. We hebben allemaal uitgeprobeerd. Het mooie is dat er geen oranje gloed ontstond. We kregen een super mooie teint. Het was een gouden teint. Natuurlijk hangt het van je eigen huidskleur af welke teint het zal worden. Ook afhankelijk van de kleur dat je neemt medium, dark en ultra dark. Binnen een paar uur krijg je een mooie teint, behalve bij ultra dark krijg je een mooie extra donkere teint binnen 1 uur. Deze mousse is vegan en cruelty free. Extra mooi voor ons. Deze mousse was super goed. We hadden een mooie teint gehad.

Gebruiksaanwijzing:

Met tanning handschoenen moet je deze mousse aanbrengen. Dit voorkomt strepen op je handen.

Gradual tanning lotion:

Na het tannen moet je de kleur goed verzorgen. Handig daarbij is een lotion. Deze lotion zorgt voor hydratatie zonder de poriën te verstoppen en de huid uit te drogen. Deze lotion zorgt voor een langere kleurbehoud. Hij bevat een lichte en medium tanning. Biologische hennep zit er in deze lotion. Het ruikt lekker. Het bevat geen parabenen echt handig voor een gevoelige huid. Dierproefvrij en vegan. Ook super handig. Wat had het gezorgd voor een super goede kleurbehoud.

Tanning mitt double sided applicator:

Om streeploos en gelijkmatig de tanningsproducten aan te brengen heb je echt een zelfbruiningshandschoen nodig. Deze handschoen was super makkelijk. We hadden echt heel gemakkelijk de mousse aangebracht. We hebben het ook kunnen wassen in de wasmachine na gebruik. De kleur was prachtig en deze handschoen super handig.

Conclusie:

Super mooie tanning lijn. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen die een mooie glow wil. Wij zijn helemaal tevreden en verliefd. Deze producten maken hun beloftes helemaal waar.

Verkrijgbaar bij  Douglas.

 

#samenwerking

One thought on “Review: Australian glow producten

  1. Ik ben altijd bang met dit soort producten dat ik er uit kom te zien als een Geordie. Het had leuk geweest als er voor en na foto’s bij waren geweest om het effect te zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.