Review: gepersonaliseerde koffer van fotocadeau.nl

Van fotocadeau.nl mocht ik een gepersonaliseerde koffer uitzoeken. Vandaag ga ik deze koffer reviewen. Lezen jullie mee??

 

 

 

Formaat:

55 x 35 x 20 centimeter en daarmee een handbagage formaat.

Mijn mening:

Een gepersonaliseerde koffer ontwerpen daar ben je niet veel moeite aan kwijt. Tenminste niet bij fotocadeau.nl Alles wijst zich vanzelf. Hoe moet je bestellen?:

  • Je klikt hier op deze link.
  • Je drukt op begin met bestellen.
  • Dan verschijnt er een scherm. Je load je foto op.
  • Kiest voor complete set. Je kunt het beste je foto laten controleren voor 2,47 extra dan weet je zeker of je foto geschikt is.
  • Je drukt daarna op in winkelmand plaatsen. Vervolgens moet je je NAW-gegevens invullen.

De koffer is licht en stevig. Ik heb gekozen voor een foto van mijn man en ik samen. Dit was een van de eerste selfiefoto´s van ons samen, een bijzonder moment dus. We reizen veel zo een koffer is dus echt ideaal. Soms raak je bagage kwijt. Vaak genoeg meegemaakt. Een gepersonaliseerde koffer heeft altijd een voordeel, niemand kan hem stelen want dan wordt je betrapt, zeker met zo een grote foto.

 

Super mooie koffer:

Toen de koffer binnenkwam was ik helemaal verliefd geworden. Wauw wat is hij mooi. De foto is super mooi gekomen op de koffer. Wat een unieke koffer. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze een koffer met hun eigen foto hebben. Tenminste ook als je op vakantie gaat ben ik dat tot op heden niet echt tegen gekomen. Ik was de enige met zo een unieke en prachtige koffer. Ik ben gek op bijzondere producten, producten die bijna niemand heeft. Ideaal om ook cadeau te doen. Het is binnenkort Moederdag. De fotokwaliteit was super goed. Ik was bang dat het niet goed zou zijn. Het was een vluchtige foto gemaakt door mezelf dan ben je bang dat de resolutie niet zo hoog is, maar het viel mee. Gelukkig was het goed. Dit is een van onze lievelingsfoto. De koffer s echt handig en super stevig. De inhoud is ook erg goed en stevig.

Heel goed want ik stop er veel zware spullen in dus dat is goed gebleven. Plus wat ook handig is dat het een lange trekkoord heeft. Hekel heb ik aan een korte trekkoord. Je kunt de koffer makkelijk achter je aanslepen i.p.v. dat jij moeite moet doen om het te verplaatsen. Hij is ook super goed voor de regen dat hadden we ook meegemaakt met deze koffer, ook in de zon beschadigt hij niet. Een ideale, supermooi en leuke koffer. Ik ben hier zo blij mee!! Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Haal ook zo een leuke koffer in huis.

Bij Fotocadeau.nl kun je ook onderzetters met tekst bestellen. Ook is het mogelijk om een placemat te maken.

Verkrijgbaar bij fotocadeau.nl

#Samenwerking

 

14 thoughts on “Review: gepersonaliseerde koffer van fotocadeau.nl

  1. Wat een leuk idee, zo wordt de koffer inderdaad niet zo snel meegenomen door iemand anders haha. Ik zou niet zo snel een foto van mezelf erop doen, maar een mooie landschapsfoto o.i.d. lijkt me ook tof.

  2. origineel idee, want kijk eens bij een gemiddelde bagageband bij Schiphol en het stikt er van de bijna op elkaar lijkende blauwe, grijze of zwarte koffers. Hoe goed blijdt de afbeelding zitten na een aantal keer in bagagerekken gebruikt te zijn?

  3. HAHA dit is echt een fantastisch idee. Je koffer wordt zo veel minder snel mee genomen door mensen die denken dat het die van hen is. Behalve als je gezocht wordt misschien hihi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.