Review: marble rush super action electronics l100e set van Vtech

Vtech heeft nieuwe speelgoed gelanceerd: marble rush super action racing set l00e. Vandaag een review van deze set. Lezen jullie mee??

Enthousiast:

Toen een prachtige doos van deze marble rush racing set hier op de redactie flopte sprongen alle kinderen een gat in de lucht ze wisten dat een prachtig racebaan binnen zou komen maar dat de enthousiasme extra eraf zou spatten hadden we niet echt gedacht. Er was zelfs ruzie over wie als eerst de doos mocht vastpakken. Toen hadden we een diplomatieke oplossing iedereen mocht met zijn allen tegelijk de doos vasthouden. Het opzetten ging gemakkelijk. Je hoeft geen professional te zijn om dit te doen.

Verslaving:

Bouw met 102 onderdelen, waaronder een kurkentrekker-tunnel en een lift, een supercool actieparcours! De knikkers activeren coole licht- en geluidseffecten. Kinderen en een knikkerbaan gaan echt goed samen. De drie kleintjes hier op de redactie waren verknocht aan deze race set. Ze wilden er niet mee stoppen met spelen. Bouw met behulp van de uitgebreide bouwhandleiding en 102 kleurrijke onderdelen verschillende knikkerbanen of laat je fantasie de vrije loop en bouw jouw eigen knikkerbaan. De knikkerbaan is gelukkig erg stevig. Hij kan echt tegen een stootje.  Dit was de eerste knikkerbaan voor de kinderen, dus dit was extra spannend. Ook hadden ze nooit eerder met knikkers gespeeld. Spannend was het dus hierdoor extra hoe de reactie zou zijn.

Hoe werkt het?

Plaats een aantal knikkers in het mandje, deze zal vanzelf naar voren kantelen om de knikkers in de trechter te laten vallen. Ontdek door welke geheime doorgangen de knikkers rollen en help ze verder op hun route.

Inhoud:

Deze set bevat 10 knikkers en 1 elektronische onderdeel.

Leeftijd:

Vanaf 4 jaar.

Leerzame speelgoed:

Hoe zorgt je ervoor dat het kind leerzaam is en samen speelt? Precies door hun te laten spelen met een prachtige racebaan. Hier was het echt samen spelen.  Sommige kinderen willen alleen spelen. Maar dit speelgoed zorgde er echt voor dat samen spelen iets belangrijks was. Vtech brengt iedere keer weer prachtige speelgoed uit op de markt. De kinderen raken er gehecht aan. Verder is het speelgoed dat zij uitbrengen ook heel leerzaam. Het is goed voor de ontwikkeling van het kind om samen te spelen en een beetje denkwerk te verrichten. De kinderen vonden het zo leuk om hiermee te spelen.

Meesterwerk:

Alles wat Vtech produceert verandert in goud. Vtech heeft echt een meesterwerk gecreëerd. We zijn er zeker niet verbaasd over. Telkens brengt Vtech weer goede en leerzame speelgoed uit, speelgoed waar alle kinderen verslaafd aan raken. Stiekem wij volwassenen ook. Deze racebaan is echt een aanrader.

Graag willen we Vtech hartelijk danken voor deze super samenwerking.

4 thoughts on “Review: marble rush super action electronics l100e set van Vtech

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.