Andrelon keratine colour review

Andrelon heeft speciaal voor gekleurd haar een nieuwe lijn op de markt gebracht: keratine colour. Vandaag gaan wij deze lijn reviewen. Lees je mee??

photo-1472747624745-ce92d32d3c24

 

Verpakking:
De shampoo, conditioner en de masker zitten in een welbekende paarse verpakking. De herstellende crème in een witte met paarse verpakking.

5543eea0-0bff-4a5b-a270-add90416c55a (1)

Nederlandse vrouwen:
Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen verft haar haar. Ik verf al jaren mijn haren blond (heb rood haar van nature). Geblondeerd haar is extra vatbaar voor beschadiging dan andere haarkleuren. Haarverf kan echter de buitenste laag van het haar beschadigen en hoe vaker het haar gekleurd wordt, hoe meer schade het oploopt waardoor het er droog en dof uit kan zien. Dit type haar behoeft extra verzorging. Belangrijk is om goede shampoo, conditioner en masker te gebruiken. Het was voor mij wel een enorme zoektocht naar de juiste verzorging voor mijn haren de laatste tijd. Gelukkig biedt de Andrelon keratine color een goede oplossing.

hair-1744959_960_720.jpg

Keratine:

Keratine is een eiwit dat van nature in je haar zit en voor stevigheid en glans
zorgt. Bij intensieve behandeling van het haar neemt het proteïnegehalte in
het haar vaak af. Het wordt zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen.

De lijn:

De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, herstellend masker en herstellende crème.

Belofte:

“Deze lijn belooft een stralende glans en is verrijkt met keratine.”

Resultaat:
Wat een prachtige lijn. Mijn haren missen vaak glans. De laatste tijd verf ik maar haren extra vaak. Hierdoor merk ik toch wel dat mijn haren vaker extra voeding missen. Wat ben ik blij met deze lijn. Ik ben zeker tevreden hierover. De shampoo, condtioner, masker en de herstellende crème zijn geweldig. Deze lijn maakt zijn belofte zeker waar. Mijn haren glansen zeker door deze lijn. Bovendien voelde het lekker zacht aan. Dit merkte ik al tijdens het douchen. Mijn hele haar werd ontklikt en ontward. Daarna werd het nog zachter terwijl ik daarna mijn haren ging krullen na het drogen. Ik heb stijl haar dat snel vettig word. Stijl, vettig haar glanst vaak minder dan droog haar. Ik douche iedere dag. Mijn haren hebben extra behoefte aan een goede shampoo. Heel fijn dat deze lijn tot 40 wasbeurten verzorgt en beschermt. De hele redactie testte deze lijn: de meeste leden hebben droog haar alleen een lid verft haar haren niet. De hele redactie is tevreden over deze lijn. Of je je haar verft of niet deze lijn is zeker geschikt voor ieder haartype, niet alleen voor geverfd haar. Andrelon keratine colour  zeker een hele fijne lijn en aanbevelenswaardig voor iedereen.

Verkrijgbaar bij de supermarkten en drogisterijen o.a. Kruidvat, Etos, Trekpleister etc. 

 

 

10 thoughts on “Andrelon keratine colour review

  1. Ik ben al jarenlang een trouwe Andrelon gebruiker. Wat goed dat ze steeds nieuwe lijnen uitbrengen. Deze lijn ga ik uitproberen. Ik zag dat etos 1+1 heeft. Ik ga het maar gauw kopen.

  2. Helaas niet vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. Ik zou natuurlijke shampoos aanraden, zonder deze stoffen. Dat is echt een stuk beter voor de gezondheid van je haar.

  3. Ik gebruik sinds een jaar shampoo van Artistry of Aveda. Mijn haren verf ik niet meer zelf, omdat ik heb ontdekt dat ik allergisch ben voor verf etc.
    Sindsdien laat ik het verven door een kapsalon die Aveda (verf) gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.