Dermacol acne clear lijn review

Ook last van acne? Heb je al van alles geprobeerd maar niets helpt? Dermacol heeft hiervoor een oplossing met zijn acne clear lijn. Een aantal producten uit deze lijn gaan we vandaag reviewen. Lezen jullie mee?

kkk

 

De producten die we gaan reviewen:

-Acneclear face wash gel

-Acneclear calming lotion

-Acnecover powder

-Acnecover make up corrector

-Acnecover make up removal and cleansing gel

 

Dermacol Acnecover Make-up With Corrector:

Deze foundation heb je in vier kleuren de lichtste is n1 en de donkerste is n4. Ik heb zelf een lichte  vettige huid ik heb n1 getest. Deze foundation belooft een medium dekking. De puistjes en rode plekjes worden weggewerkt zonder dat de foundation de porien verstopt. Deze bevat trea tree olie en dit zorgt voor een herstel van de huid. Bij een vettige en acnehuid moet je extra voorzichtig zijn. Je kunt niet meteen grijpen naar een foundation naar keuze. Ik zou graag willen dat ik een foundation kon kiezen die mijn puisten niet accentueert. Verder kijk ik naar een aantal dingen: de dekking moet goed zijn, de foundation moet niet prikken en of branden op mijn huid. Met mijn acne heb ik een probleem het irriteert als ik bepaalde merken foundation aanbreng op mijn huid. Of hij gooit alle foundation er vanaf. Dan mag ik lekker primers en settingsprays gebruiken niets helpt. Zelfs een cold spray niet. Helaas heb ik met veel foundations een miskoop gedaan. Daar waar de foundations beloofden om je acne niet te accentueren deden ze dat zeker wel.

corrector

Gelukkig heeft dermacol acnecover make-up with correcter (foundation) een goede oplossing voor mij. Hij maakt zijn belofte waar. Hij accentueerde mijn acne niet. Hij blend heel makkelijk zonder mijn huid er zo grauw uit te laten zien. Mijn make-up bleef lang zitten. Ook waren de rode plekken op mijn huid en acne bijna niet meer zichtbaar. Het oogde ook erg natuurlijk. Zeer goede dekkeing. Je hebt slechts een beetje nodig om een goed eindresultaat te boeken. Je kunt hem ook gebruiken als een concealer gemixt met een andere foundation. Doe ik ook af en toe. Daar waar je de meeste acne hebt kun je deze corrector deppen op de groffe plekjes. Ook voelde het prettig aan op mijn huid, geen geprik geen jeuk en of branderigheid. Hij oogde zeker matte. Ik hoefde zeker niet al een gek de hele dag door af te poederen om de glow van mijn gezicht af te krijgen. De foundation is zuinig in gebruik. De prijs is maar slechts 15,95. Voor die prijs heb ik bijna nooit een goede foundation gevonden. Dit is de beste foundations ooit gebruikt

Inhoud : 30 ml.

 

Acneclear calming lotion

Eigenlijk moet je je huid 2x per dag verzorgen met een lotion. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat de laatste tijd niet echt meer wilde doen. Dit kwam door het feit dat mijn huid begon te prikken met diverse lotions. Ik dacht dan stop ik er maar mee, totdat ik deze lotion ontdekte. Eindelijk een prikvrije lotion die past bij mij huid. Door deze lotion merkte ik dat mijn huid gekalmeerd aanvoelde. Ook zag ik duidelijk al binnen een week dat mijn acne minder rood uitzag.

lo.jpg

Ik werd erg blij want zo een snelle en effectieve werking heb ik bijna bij geen ander merk gezien. Deze lotion is geweldig.  Hij is zuinig in gebruik. Je hoeft niet al teveel lotion aan te brengen op een wattenschijfje. Soms heb je lotions die je net aangebracht hebt en dan merk je dat je iets tekort komt. Dat heb je hier zeker niet. Deze lotion was ook een beetje vochtinbrengend. Dat heeft een acnehuid zeker nodig.

Inhoud : 200 ml.

Acnecover powder

Oke en poeder en acne gaan niet vaak samen. Vaak wordt er door huidspecialisten geadviseerd om poeders te laten staan als je een acnehuid hebt. Ik heb zelf gemerkt dat je je acne over het algemeen met een poeder accentueert. De acnecover powder van Dermacol is een van de weinige poeders die je acne niet accentueert als je deze opdoet. De poeder heeft vier kleuren 01 porcelain is de lichtste en honey 04 is de donkerste. Ik heb zelf 01 porcelain. Deze poeder heb ik probleemloos aan kunnen brengen op de plekken waar ik de meeste puisten heb, mijn wangen. Daar is het echt een ramp. Je ziet iedere keer rode acne zonder een foundation en poeder. Ben blij dat ik deze heb getest. De prijs valt ook zeker mee 13,95 voor een acnepoeder komt ook niet zo vaak voor. De inhoud is ook best veel. Je kunt er lang mee doen. Eindelijk een poeder voor een acnehuid. Een van de beste poeders ever.

acne

Inhoud :11 gram.

acnecover make up removal and cleansing gel

Als je een acnehuid hebt dan mag je nooit reinigingsdoekjes gebruiken om je make-up te verwijderen, dit verhoogt de kans op een ontsteking. Het enige wat overblijft zijn make-up reinigingsmelk of een gel. Het beste is een gel nemen. Met wash gels heb ik en waarschijnlijk andere acnehuiden een groot probleem: een trekkerig gevoel en jeuk op de acne als je je make-up verwijdert wat uiteindelijk resulteert in een harde huid. Klinkt dit erg bekend? Voor mij wel in ieder geval. De meeste wash gels zijn niet geschikt voor een acnehuid. Ik heb van veel cleansing gels een harde huid gekregen. Deze make up removal cleansing gel van dermacol heeft echt rekening gehouden met een acne en gevoelige huid. Ik heb probleemloos en moeiteloos mijn make-up eraf kunne halen. Hij is ook zuinig in gebruik, vooral als je normale hoeveelheid make-up draagt. Als je een high dekking of een medium dekking neemt dan zou ik er 3 tot 4x erover heen gaan, dan weet je zeker dat je make-up eraf is. Hij kalmeerde mijn huid en verder had ik een zacht gevoel overgehouden op mijn gezicht. Hij is ook zeker niet duur 14,95. Hij gaat als je hem dagelijks 2x per dag gebruikt zeker wel 4 weken mee. Wat een geweldige gel!

g

Dermacol acneclear face wash gel

Deze gel is special ontwikkeld om acne tegen te gaan. Zijn naam doet het product zeker eer aan. Het is binnen twee wassingen al duidelijk te zien dat je gezicht minder acne heeft. Ik zie ook dat het minder gauw rood werd. Geen gejeuk, gebrand of geprik. Verder maakte het mijn huid lekker zacht. Deze gel ging ook erg lang mee meer dan 1 maand heb ik het gebruikt met een medium dekking foundation. 14,95 kost deze gel. Ik vind dat zelf niet duur voor mijn gezicht vind ik een investering wel erg goed. Zeker als ik kijk naar hoeveel extreem dure face wash gels ik gebruikt heb vaak allemaal boven de 30 euro en deze achteraf niet effectief waren heb ik spijt dat ik deze niet eerder ontdekt heb. Dit is een van de beste face wash gels ever.

ll

Resultaat:

Dermacol is een prettige acnelijn. Ben blij dat er eindelijk een acnelijn bestaat. Hij is ook makkelijk verkrijgbaar bij Boozyshop.

Klik op het plaatje om te bestellen

 

#samenwerking lees disclaimer

Pssst ken je deze lijn al?

 

Indivuele foto´s: Boozyshop ( met toestemming verkregen).

21 thoughts on “Dermacol acne clear lijn review

  1. Ik ken het wel maar ik heb al zoveel producten gebruikt die een acnevrije huid beloofden, dat ik bijna geen nieuwe producten wil uitproberen. Alleen ik heb wel vaker goede aankopen gedaan n.a.v jullie reviews. Ik ga deze lijn een kans geven, zeker nadat ik deze review heb gelezen.

  2. Verkoopt Boozyshop Dermacol??
    Dat wist ik echt niet. Ik was nog opzoek naar een goede lotion ik heb het nu geloof ik al gevonden.

  3. Goede uitgebreide informatie. Dat waardeer ik altijd op jullie blog. Nu weet ik zeker waarom ik deze lijn zou moeten kopen.

  4. Ik ken deze lijk niet, ik heb altijd het geluk gehad weinig last te hebben van puistjes, ook niet in mijn puberteit. Ik vind het goed dat er producten voor zijn.

  5. Zelf heb ik een erg gave huid, laten we hopen dat het zo blijft. Maar ik kan me voorstellen dat als je wel last van acné hebt dat je heel erg blij bent met deze lijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.