Etos Botanical Boost review

Onlangs lanceerde Etos een extra Botanical Boost-lijn: de limited edition ‘Rosemary & Fig’. Laad je humeur en je huid op door de heerlijke werking van Botanical Boost Rosemary & Fig. Ideaal voor de bescherming van de droge huid in deze koude dagen! Een aantal producten uit de lijn gaan we vandaag reviewen. 

20171216_194229

De lijn:

Etos Rosemary & Fig Scented Candle

Etos Rosemary & Fig Shower Foam

Etos Rosemary & Fig Body Cream

Etos Rosemary & Fig Massage Oil

Etos Rosemary & Fig Scented Sticks

Etos Rosemary & Fig Hand Cream

Etos Rosemary & Fig Bath Fizzer

Etos Rosemary & Fig Shower Foam: 

Waar ik erg dol op ben zijn shower foams. Douchegels vind ik net iets te hard voor mijn gevoelige huid vooral mijn knie ergert zich aan sommige douchegels. Deze witte foam ruikt erg lekker en voelde erg zacht aan op mijn geirriteerde en gevoelige huid. De schuim is zuinig in gebruik. Heerlijk geschikt voor zelfverwenning onder de douche. De mensen die me wat langer volgen weten dat ik al een lange tijd last van mijn knie heb. Deze schuim heb ik extra aangebracht rondom mijn knieen voor een heerlijke massage onder de douche. Het voelde lekker zacht aan. Wat een heerlijke douchefoam. Dit gaat mijn vaste douchefoam worden.

Etos-Rosemary-_-Fig-Shower-Foam-E4_99

 

Etos Rosemary & Fig Massage Oil:

Ik heb al een tijdje last van mijn knie. Ik had veel massage nodig. Toen ik deze oil zag besloot ik om mezelf te laten verwennen. Vooral mijn knie behoefde veel massage. Daarna besloot ik ook om mijn benen eens een boost te geven. Wat een heerlijke olie. Hij is zo zacht en zorgde ervoor dat mijn benen en knieen ontspannen aanvoelden. Wauw over verwennerij gesproken.

Etos-Rosemary-_-Fig-Massage-Oil-E4_99 (2)

 

Etos Rosemary & Fig Scented Sticks:

Als je net gekookt hebt of de ramen een tijdje niet meer geopend hebt in huis wil je zeker dat het huis lekker fris gaat ruiken. Deze geurstokjes roken erg lekker en zorgden voor een lekker frisse geur. Deze geurstokjes ruiken lekker.

Etos-Rosemary-_-Fig-Scented-Sticks-E7_99-_2_

Etos Rosemary & Fig Hand Cream:

Met het winterse weer kunnen onze handen een flinke boost gebruiken. Deze prachtige cream maakte mijn handen erg zacht. In dit weer worden mijn handen zo hard en erg rood. Gelukkig zag je daar niets meer van nadat ik de creme aanbracht. Geen harde handen meer en rode plekken meer te zien.  Mijn handen roken ook erg lekker. Ook zag je een beetje glans. Ook deze creme is erg zuinig in gebruik. Je hebt slechts een klein beetje nodig. Wat een heerlijke cream.

Etos-Rosemary-_-Fig-Hand-Cream-E3_4920171216_194448.png

 

Resultaat gehele lijn:

Wauw wat een prachtige lijn. Ook vallen de prijzen mee. Een heerlijke betalbare lijn. Ik ben sowieso dol op alle lijnen van etos, maar deze lijn is echt een van hun beste lijnen ever. Zeker aanbevelenswaardig voor iedereen. Ook voor mannen. Mensen haal deze lijn gauw in huis.

Verkrijgbaar bij Etos!

Pssst wat vinden jullie van deze lijn? Fijn weekend!

 

 

15 gedachten over “Etos Botanical Boost review

  1. Oh ik heb een hele droge huid dus dit zou oerfect voor me zijn. Moet toch langs de Etos vanmiddag dus kijk direct even hiernaar..

  2. Heerlijk lijkt me dit! Ik ben dol op de geur van rozemarijn (de tuin staat er vol mee hier). Ik ga de shower foam zeker proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.