Hema beauty lanceert zes limited edition neon nagellak

Met de lente voor de deur lanceert HEMA BEAUTY zes nieuwe neon nagellak kleuren. Met deze opvallende limited edition musthaves stelen jouw nagels op elk feestje de spotlights! Om een echt neon-effect te creëren is er een speciale basecoat en de topcoat zorgt voor extreme glans. De nieuwe neon lakjes liggen vanaf vandaag in het HEMA beauty-schap.

48ff0915-4acd-4b20-853e-ea2366a7e1f2.png

Shine bright:
Waar veilige nude kleuren het straatbeeld domineerden, wordt de trend dit voorjaar weer feller dan fel! De gloed van neon verlichtte menig catwalk en opvallende nagels zijn helemaal terug. Mix de nieuwe HEMA nagellak kleuren in zomerse nail art of ga voor effen nagels in neon.Pas de kleur aan op je stemming en stap in de spotlights, van vrolijk felgeel tot sprekend knalpaars.

Nagels in neon:
De nieuwe limited editions (€3) van HEMA hullen jouw nagels in neon en zijn onmisbaar op elk feestje of festival. De verschillende tinten zorgen voor een ware kleurexplosie op je nagels en bezorgen je een instant happy-gevoel.

HEMA neon nagellak groen.jpg

De neon nagellak is verkrijgbaar in zes kleuren:
Geel Groen
Oranje Roze
Fuchsia Paars

HEMA neon nagellak fuchsia.jpg

HEMA base- en topcoat:
Bij deze neon-lancering introduceert HEMA een speciale base- en topcoat. De basecoat (€2) zorgt voor een echt neon-effect en een optimale kleurintensiteit. Door de speciale topcoat (€2) over de kleur heen aan te brengen, krijgen jouw nagels extreme glans.

Vanaf vandaag verkrijgbaar in de HEMA filialen en online.

 

 

6 thoughts on “Hema beauty lanceert zes limited edition neon nagellak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.