Kersttip: L´oreal les chocolats collectie review

L´oreal Paris presenteert les chocolats collectie. Deze collectie bestaat uit 9 nieuwe kleuren. Vandaag  gaan we tasy ruby reviewen. Lezen jullie mee?

banner_les_chocolats111

Opzoek naar lipsticks die de hele dag blijven zitten? Wij zijn fan van een long lasting lippenstift of een gloss. Vooral als je naar een bruiloft/feest moet. Waar we niet zo een fan van zijn is een lippenstift die je om de uur moet gaan lopen bijwerken. Zo geen zin daar in. Of je hebt net gegeten en ja je raadt het al de lippenstift is eraf. Of je ziet je afdrukken op een glas of op je tanden. Nee dat moeten we niet hebben. We waren nog een beetje aan het twijfelen welke lippenstiften we moesten kiezen voor een aankomend bruiloft, tot we een leuke pakket van L´oreal binnenkregen. Wow er zaten wel 9 matte lipsticks in. Blij dat we waren.  Natuurlijk konden we het niet laten om er lekkere fruit en eche chocoladesaus te maken. Mooie beeld of niet?

alle lipst

9 kleuren van de collectie:

-Tasty Ruby 864

-Candy Man 842

– 70% yum 856

-Sweet tooth 844

-Oh my choc 858

-Ginger bomb 860

-Cacao crush 868

-Vulupto choco 862

ll stip

 

Deze les chocolate lipsticks hebben we allemaal getest. Vandaag vertellen we graag iets over kleurnummer tasty ruby (rood).  Rood is een veelgebruikte kleur  op een bruiloft-feest vandaar dat we besloten hebben om deze toe te lichten. Je hebt slechts een beetje kleur nodig om een felle resultaat te krijgen op je lippen. Ze ruiken ook echt naar chocola deze lipsticks. Ze zijn liquid dus vloeibaar en niet zomaar droge lipsticks. Echt alles is mooi. De kleur en de lipstick zelf.

ruby

Er wordt vaak beweerd dat lipsticks long lasting zijn, we hebben dit uitvoerig getest. Ja hoor deze lipstick maakt zijn belofte waar hij ging er zeker niet vanaf. We hebben er ruim 10 uur mee gedaan. Zelfs mee gegeten en gedronken, nee hij ging er niet makkelijk vanaf. Zelfs niet na 3 lipwasbeurten. Toen hadden we het met een reinigingsdoekje eraf gehaald en dan met een reinigingsgel eroverheen. Toen ging hij eraf. Oh en we hebben er ook mee gezwommen hij heeft het overleefd. Dit is wel een van de beste long lasting lipsticks ever. We love les chocolates lipsticks.

 

ruvy

Verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat,  Trekpleister en bol.com. 

Tip: Als je veel acne hebt op je gezicht kun je het beste een rode lipstick dragen dit zorgt ervoor dat je acne minder opvalt.

Hebben jullie al een tint uitgeprobeerd? Wat vinden jullie van deze lipsticks?

 

32 gedachten over “Kersttip: L´oreal les chocolats collectie review

  1. Duidelijke recensie heb je geschreven. Ik ben morgen toch in de buurt van kruidvat dus dar word even flink shoppen naar deze lipsticks.

  2. Wat een boel lipsticks! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik helemaal weg ben van de lip crayons tegenwoordig. En ik gebruik niet alle merken meer sinds ik zo nu en dan last krijg van dermatitis (soort van eczeem). Ik vind dit wel een hele mooie kleur. Benieuwd naar de lipstick zelf (zonder dop bedoel ik).

  3. Nog nooit van gehoord, maar wauw: 10. Uur lang inclusief zwemmen is echt ontzettend knap voor een lipstick. De kleur staat me niet aan, maar een andere kleur zou wel wat voor mij zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.